28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Γκουαρδιόλα: “Θα θέλαμε να είμαστε 20 βαθμούς μπροστά από τη Λίβερπουλ”

Γκουαρδιόλα: “Θα θέλαμε να είμαστε 20 βαθμούς μπροστά από τη Λίβερπουλ”

By on 19 Μαρτίου, 2022 0 851 Views

Η Λίβερπουλ μείωσε τη διαφορά από τη Μάντσεστερ Σίτι στον έναν βαθμό, με τους πολίτες να αισθάνονται πλέον την “καυτή ανάσα” των κόκκινων να τους ακολουθεί. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα τόνισε πως θα ήθελε η ομάδα του να έχει το προβάδισμα με 20 βαθμούς διαφορά.

Παράλληλα, απέφυγε να σχολιάσει τα σενάρια για τον Έρλινγκ Χάλαντ, ο οποίος αποτέλεσε μήλον της Έριδος για όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη, με τη Σίτι να είναι ωστόσο η μεγάλη κερδισμένη για να τον καλωσορίσει στο Έτιχαντ το καλοκαίρι, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα.

“Από τότε που είμαι εδώ, κάθε μήνα ή δύο μήνες ο κόσμος λέει ότι θα υπογράψουμε 50 παίκτες. Αυτή τη στιγμή είναι αδύνατο να μιλήσω για κάποιον που δεν είναι εδώ. Είναι παίκτης της Ντόρτμουντ και έχουμε απίστευτη πορεία μπροστά μας.

Στο τέλος της σεζόν είναι η μεταγραφική περίοδος και πολλά πράγματα θα συμβούν. Ίσως μιλάω για αυτό το σύλλογο που χρειάζεται έναν επιθετικό για τα επόμενα πέντε, έξι, επτά χρόνια. Δεν θα είμαι ο τύπος που θα λέει ότι είμαστε επιτυχημένοι ή όχι επειδή δεν είχαμε επιθετικό.

Πρέπει να παίξουμε καλά και να φτάσουμε με επτά ή οκτώ παίκτες στην περιοχή. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να πετύχουμε γκολ”.

Η Σίτι αντιμετωπίζει τη Σαουθάμπτον στο Κύπελλο Αγγλίας την Κυριακή (20/3), ενώ η Ατλέτικο θα είναι η αντίπαλός της στα προημιτελικά του Champions League.

“Θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε στο Γουέμπλεϊ στους ημιτελικούς του κυπέλλου Αγγλίας, είμαστε στις τελευταίες οκτώ ομάδες του Champions League. Θα θέλαμε να είμαστε 20 βαθμούς μπροστά από τη Λίβερπουλ, αλλά αυτό είναι αδύνατο.

Αυτό που έχουμε κάνει μέχρι τώρα είναι υπέροχο. Θα επιστρέψουμε να παίξουμε τους αγώνες (μετά το διάλειμμα για τις εθνικές), προσευχόμαστε οι παίκτες να επιστρέψουν από τις εθνικές τους ομάδες χωρίς τραυματισμούς”.