3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024

Ξανά στο 1-1 ΑΕΛ και Ομόνοια

By on 19 Μαρτίου, 2022 0 1172 Views

Στο 1-1 έμειναν ΑΕΛ και Ομόνοια σε ένα παιχνίδι χωρίς άγχος για τις δυο ομάδες και με τους προπονητές να κάνουν αρκετές αλλαγές μετά το παιχνίδι κυπέλλου που είχε προηγηθε

Ανοικτό το παιχνίδι στο Β΄μέρος με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει.

Στο 14ο λεπτό ο Ζαχαρίου έκανε το 0-1, ενώ ο Έουλερ έκανε το 1-1 στο 84ο λεπτό.

Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 4ο λεπτό μια λανθασμένη αντίδραση του Λανγκ λίγο έλειψε να φέρει ένα αυτογκόλ, αλλά τελικά η μπάλα έφυγε κόρνερ. Παρά το γεγονός ότι η ΑΕΛ ήταν η ομάδα που πίεζε, η Ομόνοια ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ με τον Ζαχαρίου να φεύγει από το κέντρο και να πλασάρει ιδανικά για το 0-1 στο 14ο λεπτό.

Στο 30ο λεπτό η ΑΕΛ είχε μια καλή προϋπόθεση μετά από εκτέλεση κόρνερ, αλλά η άμυνα της Ομόνοιας απομάκρυνε.  Γενικά η ΑΕΛ ήταν η ομάδα που είχε την κατοχή και προσπαθούσε να βρει χώρους, ενώ η Ομόνοια περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να φύγει στην αντεπίθεση.

Στο 43ο λεπτό ο Μέγερι μάζεψε εύκολα ένα σουτ του Χαραλάμπους.

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 46ο λεπτό Ριέρα με δυνατό σουτ εντός περιοχής, έστειλε την μπάλα μόλις έξω, χάνοντας την μεγαλύτερη ευκαιρία της ΑΕΛ στο παιχνίδι. Λίγο μετά ο Παναγή μάζεψε ένα σουτ του Μαρόσα.

Στο 55 μετά από σέντρα ο Παναγή έκανε έξοδο, η μπάλα κτύπησε στον Μιλιτσεάνου και έφυγε έξω. 2 λεπτά μετά ο Μέγερι έκανε τεράστια απόκρουση σε εξ επαφής κεφαλιά του Λοβέρα από το ένα μέτρο!

Στο 60ο λεπτό ο Παναγή απομάκρυνε με τα πόδια σε κόρνερ μια κοντινή κεφαλιά του Μαρόσα, η οποία έγινε μετά από σέντρα του Αντωνίου. 6 λεπτά μετά ένα σουτ του Μάταβζ πέρασε χαμηλά λίγο έξω.

Στο 84ο λεπτό ο Έουλερ έπιασε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 1-1!

Λίγο μετά ο Μάταβζ από κοντά έστειλε την μπάλα έξω, αφού πρώτα η μπάλα κτύπησε πρώτα στο δοκάρι. Η ΑΕΛ απάντησε με σουτ του Μάιντεβατς.

ΑΕΛ (Σάββας Παντελίδης): Mέγερι, Αντωνίου (84′ Μπαλντέ), Ριστέφσκι, Σωτηρίου, Μαζάν, Ζρνταφκόσκι, Φραντζής (70′ Ρέινολντς), Τόρες (70′ Αντρέου), Ριέρα (54′ Έουλερ), Μαρόσα, Μιλιντσεάνου (70′ Μάιντεβατς).

Ομόνοια (Νιλ Λένον): Παναγή, Ψάλτης, Λανγκ, Παναγιώτου, Κίκο (61′ Λέτσγιακς), Ζαχαρίου (74′ Mποτεάκ), Μπασιρού, Χαραλάμπους (69′ Γιούστε), Λοβέρα, Ασάντε (61′ Λοΐζου), Κακουλλής (61′ Μάταβζ).

Κίτρινες: Φραντζής, Ριέρα / Κακουλλης.

Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας.

Α’ ΒοηθόςΑναστασίου Στέφανος.

Β’ Βοηθός: Ηροδότου Ξένια.

4ος: Σολωμού Δημήτρης.

VAR: Σωτηρίου Λούκας.

AVAR: Εγγλέζου Νίκος.

Παρατηρητής Διαιτησίας: Ιωάννου Μιχάλης.