3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ:Κάποια παιδιά πρέπει να βελτιώσουν την προσπάθεια τους

ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ:Κάποια παιδιά πρέπει να βελτιώσουν την προσπάθεια τους

By on 19 Μαρτίου, 2022 0 15750 Views

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Σάββας Παντελίδης, προχώρησε σε διάσκεψη Τύπου μετά και το 1-1 κόντρα στην Ομόνοια.

Αναλυτικά:

“Η διαδικασία των Play Out, για κάποιους μπορεί να μην είναι τόσο σημαντική αλλά εγώ είπα στα παιδιά πως είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε, να περάσουμε την φιλοσοφία της ομάδας που αρνείται να χάσει, που θέλει να πετύχει την νίκη. Αυτό πρέπει να το κρατήσουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς. Μείναμε πίσω στο σκορ, παρότι δεν ξεκινήσαμε άσχημα. Είχαμε την κατοχή της μπάλας, δημιουργήσαμε πολλές φάσεις αλλά με ένα λάθος μείναμε πίσω στο σκορ. Απ’ εκεί και πέρα μέχρι και την λήξη του ημιχρόνου, χάσαμε την ηρεμία μας. Στο 2ο ημίχρονο ημίχρονο ρισκάραμε,. Είναι το 1ο ματς είναι που φέραμε τόσο καλά την μπάλα στην περιοχή, ιδιαίτερα από τα πλάγια.”

“Θέλω να σταθώ στην νοοτροπία των παιδιών να θέλουν γυρίσουν το ματς. Είναι το πρώτο ματς που βρισκόμαστε πίσω στο σκορ και δεν χάνουμε, χωρίς να λέμε πως είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Είμαστε μία ομάδα που θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια.  Όσο αφορά την δική μου ομάδα, έχουμε κερδισμένους και χαμένους στο συγκεκριμένο ματς. Κάποια παιδιά δεν με ευχαρίστησαν με αυτό που είδα, που δεν έχουνε πολλά λεπτά συμμετοχής. Πρέπει λίγο να βελτιώσουν και την προσπάθεια που κάνουν και την παρουσία τους, όταν τους ζητάμε να βοηθήσουνε. Και κερδισμένους φυσικά και μιλάω για τον Φραντζή, γιατί είναι ένα παιδί που αν συνεχίσει να έχει χαμηλούς τόνους και συνεχίζει να δουλεύει, το μέλλον του ανήκει. Αυτό είναι το πιο θετικό στοιχείο σήμερα”

Αν οι χαμένοι και οι κερδισμένοι αν είναι κριτήριο για τις αποφάσεις του ενόψει νέας σεζόν: “Η νοοτροπία μου είναι τέτοια, που λέειι, είσαι ποδοσφαιριστής, πληρώνεσαι γι’ αυτό και δεν πληρώνεσαι για συγκεκριμένα ματς Πρέπει σε όλα τα ματς, αυτό που κάνεις από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο, είναι πως πρέπει να σέβεσαι την ομάδα που σε πληρώνει, την φανέλα που φοράς. Το μοναδικό πράγμα που πρέπει να έχεις στο μυαλό είναι πως να κερδίσεις το ματς.”