4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Άρης μπορεί να κάνει όνειρα!Κέρδισε την ΑΕΚ και φουλ για Ευρώπη και…κάτι πιο ψηλά!

Ο Άρης μπορεί να κάνει όνειρα!Κέρδισε την ΑΕΚ και φουλ για Ευρώπη και…κάτι πιο ψηλά!

By on 20 Μαρτίου, 2022 0 2405 Views

Τεράστια νίκη για τον Άρη, ο οποίος επικράτησε της AEK μέσα στο Τσίρειο με 2-0 κι έστειλε ηχηρό μήνυμα ότι μπορεί να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, μειώνοντας στο -1 από τη 2η θέση και στο -6 από την κορυφή! Επιπλέον, προσπέρασε στη βαθμολογία την ομάδα της Λάρνακας, η οποία υπέστη τη δεύτερη συνεχόμενη της ήττα και απογοήτευσε αλλά και την Ανόρθωση.Με δυο νίκες και μια ισοπαλία στην δεύτερη φάση κάνει την καλύτερη πορεία στην πρώτο όμιλο και κάνει όνειρα αφού επόμενος αντίπαλος του είναι ο πρωτοπόρος Απόλλωνας!
Ο Σπόλιαριτς, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο ημίχρονο, ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 63’, ενώ ο Τζιαβέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 86’, σε μία φάση που εξετάστηκε απ’ το VAR, μετρώντας το γκολ αφού η μπάλα φάνηκε να περνάει τη γραμμή στο πλασέ του τελευταίου, παρά την προσπάθεια του Μιλίτσεβιτς να απομακρύνει. Η AEK  είχε σκοράρει μετά την φάση (προτού εξεταστεί απ’ το VAR) με τον Παναδέρο, ωστόσο το γκολ σωστά ακυρώθηκε αφού ήταν οφσάιντ ο Νταρμπισάιαρ. Ούτως ή άλλως όμως το γκολ δεν θα μετρούσε, αφού προηγήθηκε το τέρμα του Τζιαβέ…o oποίος μπήκε αλλαγή στην θέση του Στεπίνσκι που αποχώρησε τραυματίας και υπάρχει αγωνία για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του.

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ
ΑΡΗΣ:
 Βανά Άλβες, Σίλτενφελντ, Ντελμίρο, Καζού (69′ Κβάσιουκ), Γιαγκό, Μπρόρσον, Μπογκνάρ (46′ Σπόλιαριτς), Γιαμπλόνσκι, Μπράουν, Μπαμπίκα (90′ Γκαρσία), Στεπίνσκι (76′ Τζιαβέ).
Στον πάγκο: Παπαστυλιανού, Σωφρονίου, Γκαρσία, Σικόρσκι, Σπόλιαριτς, Κβάσιουκ, Ρονγκάλια, Ντζιαβέ, Ιωσηφίδης, Σιμιόν.
AEK : Λεάλ, Γκαρσία (75′ Παναδέρο), Ροσάλες, Τόμοβιτς, Μιλίτσεβιτς, Λουΐς Γκουστάβο, Εσπινόσα (87′ Ολατούντζι), Άλτμαν (82′ Γκιούρτσο), Φαράζ (75′ Νταρμπισάιαρ), Τρισκόφσκι, Ρόμο.
Στον πάγκο: Τούμπας, Τάντι, Ακοράν, Λαμπόικο, Γκονζάλεθ, Ολατούντζι, Χριστοφόρου, Παναδέρο, Νταρμπισάιαρ, Ναούμ, Γκιούρτσο, Μάμας.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπράουν, Ντελμίρο, Γιαγκό / Φαράζ, Ροσάλες, Τόμοβιτς
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΣΚΟΡΕΡ: Σπόλιαριτς, Τζιαβέ
ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 800.
Διαιτητής: Νικολάου Γιώργος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Μαρίνου Μιχάλης
4ος Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος
VAR: Χριστοφόρου Μάριος
AVAR: Τζιωρτζής Όμηρος
Παρατηρητής: Νικολαϊδης Χρίστος