6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Είχαμε μια πολύ δύσκολη και άτυχη εβδομάδα

ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Είχαμε μια πολύ δύσκολη και άτυχη εβδομάδα

By on 20 Μαρτίου, 2022 0 2484 Views

Στην διάσκεψη Τύπου του αγώνα με τον Απόλλωνα, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Σωφρόνης Αυγουστή ανέφερε… 

Το αρχικό του σχόλιο: “Η ομάδα που κυριάρχησε ήταν η ομάδα μου, σε όλο το παιχνίδι είχαμε την κατοχή έστω και αν δεν κάναμε αρκετές φάσεις. Την πρώτη φάση του αγώνα την είχαμε με τον Ντονγκαλά, μια ξεκάθαρη φάση. Δεν ήταν η καλύτερη μας εβδομάδα αυτή, για να έχουμε όλη την ομάδα στην διάθεση μας και αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Όμως θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια συνέχεια εδώ και αρκετό καιρό. Δεν τελείωσε κάτι, θα προσπαθήσουμε όπως κάναμε και τα προηγούμενα παιχνίδια μέχρι το τέλος. Προσπάθησαν οι ποδοσφαιριστές, δεν έχω κανένα παράπονο. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι αλλά όχι ποιοτικό. Αυτό που κρατάμε είναι η προσπάθεια. Όπως είπα είχαμε μια πολύ δύσκολη και άτυχη εβδομάδα.

Παίζαμε με τον πρωτοπόρο,  όπως είπε και πριν ο συνάδελφος είχε όλα τα όπλα στην διάθεσή του. Είχαμε οκτώ απουσίες και 3-4 παίκτες με προβλήματα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν είναι δικαιολογία, αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί έκαναν μεγάλη προσπάθεια στον σημερινό αγώνα. Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν, πήραν από ένα βαθμό. Έχει αρκετό δρόμο ακόμα, βλέπουμε ότι όλες οι ομάδες διεκδικούν ένα εισιτήριο για την Ευρώπη. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε, καλή συνέχεια στον Απόλλωνα. Έχουν μείνει εφτά πολύτιμη παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε για τη νίκη”. 

Σε κάθε παιχνίδι η ομάδα παίζει με την πλάτη στον τοίχο, κάθε απώλεια μετράει. Όμως θα το προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος”.