28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Τότεναμ – Γουέστ Χαμ 3-1: Το «καυτό» δίδυμο Σον – Κέιν οδηγεί τα «Σπιρούνια» στην πεντάδα

Τότεναμ – Γουέστ Χαμ 3-1: Το «καυτό» δίδυμο Σον – Κέιν οδηγεί τα «Σπιρούνια» στην πεντάδα

By on 20 Μαρτίου, 2022 0 707 Views

Η Τότεναμ χάρη στο ασταμάτητο δίδυμο των Χάρι Κέιν – Χέουν Μιν Σον κέρδισε το ντέρμπι με τη Γουέστ Χαμ με σκορ 3-1 και έκανε μεγάλο βήμα για την είσοδο της στην πρώτη πεντάδα της Premier League.

H Tότεναμ μετά τη νίκη της στην έδρα της Μπράιτον πήρε δεύτερο διαδοχικό τρίποντο, καθώς κέρδισε τη Γουέστ Χαμ στο λονδρέζικο ντέρμπι με 3-1, έφτασε τους 51 βαθμούς και προσπέρασε τόσο τα «Σφυριά» όσο και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη βαθμολογία. Τα «Σπιρούνια» ανέβηκαν στη πέμπτη θέση της βαθμολογίας της Premier League, έχοντας έναν βαθμό περισσότερο από τους έκτους «Κόκκινους Διαβόλους» και τρεις πάνω από την έβδομη Γουέστ Χαμ, η οποία έχει και ματς παραπάνω. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε μείωσε τη διαφορά της από την τέταρτη Άρσεναλ στους τρεις βαθμούς (54 έναντι 51), με τους «Κανονιέρηδες» να έχουν ματς λιγότερο.

Στο 9’ ο Κέιν γύρισε από δεξιά στον Σον, εκείνος σούταρε και το γκολ χρεώθηκε ως αυτογκόλ στον Ζουμά, όμως στο 24’ ο Νοτιοκορεάτης έκανε ασίστ την προσπάθεια του Αγγλου φορ με δυνατό αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή. Η Γουέστ Χαμ, που μεσοβδόμαδα έπαιξε 120 λεπτά με την Σεβίλλη στο Europa League, μείωσε σε 2-1 στο 35’ με τον Μπενραχμά, όμως δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από τον αγώνα. Στην επανάληψη η Τότεναμ διαχειρίστηκε το υπέρ της σκορ και στο 88’ στην κόντρα – εννοείται από ασίστ του Κέιν – ο Σον έφυγε και εκτέλεσε τον Φαμπιάνσκι για το τελικό 3-1.