4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ:Το ΑΠΟΕΛ δεν ανήκει σε κανέναν επενδυτή αλλά στον κόσμο του

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ:Το ΑΠΟΕΛ δεν ανήκει σε κανέναν επενδυτή αλλά στον κόσμο του

By on 22 Μαρτίου, 2022 0 3188 Views

Συνέντευξη Τύπου παραθέτει το ΑΠΟΕΛ στην οποία θα ενημερώσει για τις συναντήσεις που θα πραγματοποιήσει η διοίκηση με τον κόσμο σε όλες τις επαρχίες, ενώ θα παρουσιάσει και τα δώρα για τον πασχαλινό λαχνό. Η ιστοσελίδα μας βρίσκεται στον Αρχάγγελο και θα σας μεταφέρει όλα όσα θα ειπωθούν.

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ: «H πρόθεσή μας για άμεση επαφή με τον κόσμο άρχισε με τη συνάντηση πριν από ένα μήνα, με τη συνάντηση με διάφορους παράγοντες. Θέλουμε να γίνει και με τη βάση του κόσμου. Στόχος μας να καθιερωθεί σε μηνιαία βάση. Η πρώτη συνάντηση θα είναι 28 Μαρτίου με τους παλαίμαχους και η επόμενη 7 Απριλίου στην Κοκκινοτριμιθιά. Θα επισκεφθούμε σε κάθε επαρχία. Θα πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο Gala Dinner προς το τέλος της περιόδου.
Το δεύτερο σκέλος αφορά το πασχαλινό λαχείο. Θα εκδοθούν 10.000 λαχνοί προς δέκα ευρώ έκαστος. Θα διατίθενται από την μπουτίκ, από διάφορα σημεία και από σημεία προπώλησης εισιτηρίων. Το ΑΠΟΕΛ δεν ανήκει σε κανέναν επενδυτή αλλά στον κόσμο του».

Για τα οικονομικά δεδομένα του ΑΠΟΕΛ: «Είχα πει ότι το ΑΠΟΕΛ θα άντεχε μια χρονιά εκτός Ευρώπης. Τώρα είναι η τρίτη χρονιά. Έχει ανοίξει το κενό που θα πρέπει να καλύπτεται κάθε χρονιά από τα εισοδήματα της εταιρείας. Μέχρι σήμερα, η διοίκηση έχει ανταπεξέλθει αξιοπρεπώς, επιδιώκοντας να μπούμε σε μία ευρωπαϊκή διοργάνωση. Δεν έχουμε κρυφτεί, υπάρχει στενότητα. Η διοίκηση κάνει όλα τα διαβήματα, με προσωπικές εισφορές και άλλες ενέργειες, προσπαθεί κάθε μήνα να ανταπεξέλθει. Απευθυνόμαστε στον πιο απλό ΑΠΟΕΛίστα για να βοηθήσει. Δεν είναι της κατάλληλης στιγμής για να μιλήσουμε με αριθμούς».

Για τις προσπάθειες για εξεύρεση χρημάτων: «Είναι δύσκολη χρονιά. Κάθε μήνα κάνουμε αγώνα προσπάθειας. Δεν το λέω σήμερα, το είπα προ πολλού. Κάναμε κάποιες προσπάθειες για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, δεν ευοδώθηκαν. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζετε και είναι πιο δύσκολο πλέον με την ατμόσφαιρα ανά το παγκόσμιο. Για να περνάμε τα κριτήρια, σημαίνει ότι ανταποκρινόμαστε. Είτε με προσωπικούς πόρους, είτε με συνεργασίες που έχουμε κάνει».

-Για τα όσα κυκλοφόρησαν για απεργία των παικτών: «Αποφασίστηκε από κοινού να μη γίνει προπόνηση. Δεν έγινε καμία απεργία. Κατανοούν οι παίκτες, τους είπα από το ξεκίνημα της περιόδου ότι θα είναι δύσκολη χρονιά, από τον αγιασμό. Θέλω να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό του ΑΠΟΕΛ για τη συνεργασία και την κατανόηση σ’ αυτό το θέμα».

-Για επενδυτή: «Έχουμε συνάψει συμφωνίες με δύο εξιδεικευμένες εταιρείες του εξωτερικού για εξεύρεση επενδυτή από το εξωτερικό. Δεν πρόκειται να μείνει ανεξέλεγκτο, να δοθεί σε ξένα χέρια. Είμαστε ανοικτοί σε συζήτηση, φτάνει να υπάρχουν ασφαλιστικές δικλείδες κι ότι το ΑΠΟΕΛ   θα παραμείνει ως έχει βάσει της ιστορίας του».

-Για το αγωνιστικό και τους στόχους: «Όλα τα Μέσα μας είχαν για τη δεύτερη εξάδα. Είμαστε εδώ που είμαστε σήμερα με μια υπερπροσπάθεια από τους πάντες. Είμαστε στη διεκδίκηση των δύο τίτλων, αλλά είμαστε ρεαλιστές. Μετά τα αποτελέσματα των πρώτων αγωνιστικών, είπαμε να θέσουμε στόχο την Ευρώπη. Βλέποντας τα αποτελέσματα, αναθεωρήσαμε τους στόχους και είπαμε να πάμε για την Ευρώπη μέσω του Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαστε και στο κύπελλο, που δίνει θέση στο Γιουρόπα Λιγκ. Επιδίωξή μας να κρατήσουμε την πορεία αυτή, παρά τα προβλήματα που έχουμε. Τα καταφέρνουμε να έχουμε ηρεμία όσον αφορά το οικονομικό, με τη συνεργασία όλων. Το ΑΠΟΕΛ  είναι ΑΠΟΕΛ κι έχει καταφέρει αρκετά πράγματα στο παρελθόν. Είναι πρόκληση να το καταφέρουμε παρότι δεν είναι στο χέρι μας».

-Αν το AΠΟΕΛ  δεν βγει στην Ευρώπη: «Θα δεινοπαθήσουμε. Θα πρέπει να μπει μαχαίρι, να γίνει τεράστια περικοπή. Με όλο το κόστος».

-Για την ανανέωση του συμβολαίου του Αυγουστή: «Εκείνος που πρέπει να ξέρει, δηλαδή ο Σωφρόνης, ξέρει την απόφασή μας. Υπάρχει προφορική συμφωνία, είναι θέμα 5-10 λεπτών για να οριστικοποιηθεί η συνεργασία μας και τη νέα σεζόν».

-Για τον Σαρφό: «Υπάρχει γραπτή συμφωνία του Ολυμπιακού με τον μάνατζέρ του, που μπορεί να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι. Είναι θέμα του αντιπροσώπου του, τι θα απαιτηθεί για να υπογράψει στην επόμενη του ομάδα. Εγώ τηρώ τις προφορικές μου συμφωνίες. Είχαμε προφορική συμφωνία και για την επόμενη σεζόν. Εγώ θα την τηρήσω, αν την τηρήσει κι ο ίδιος τότε ο Σαρφό θα είναι στο ΑΠΟΕΛ και του χρόνου».

-Για τον Νατέλ: «Είναι πολύ δύσκολη περίπτωση. Τη μια οι Βραζιλιάνοι είναι παράλογοι και την άλλοι λογικοί. Ο ίδιος ο παίκτης μας είχε χθες ότι θέλει να μείνει. Η επιθυμία του είναι να παραμείνει στο ΑΠΟΕΛ ».

-Για τον Σόουζα και το ενδεχόμενο παραπομπής του: «Όποιος δημοσιεύσει μια φωτογραφία, σημαίνει ότι θα παραπέμπεται στον Αθλητικό Δικαστή; Ναι, θα μπορούσε να δεχθεί δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά η πρώτη ήταν κίτρινη; Να μην σχολιάσω τον σχολιαστή του ΡΙΚ, που δεν ξέρει καν ποιο παιχνίδι σχολιάζει».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΥΚΟΥΡΗΣ: «Αρχίζουμε τη διάθεση των λαχνών από αύριο το πρωί από το Orange Shop κι από το σύστημα εισιτηρίων μας. Οι 3 πρώτοι αριθμοί που θα κληρωθούν την 4η Μαΐου θα είναι οι νικητές. Το μεγάλο δώρο θα είναι ένα RENAULT Arkana αξίας 28.000 ευρώ, το δεύτερο μία μηχανή BMW αξίας 8000 ευρώ, το τρίτο είναι ένα ταξίδι στο Παρίσι για τον μεγάλο τελικό»