7 Μαΐου, 2024
  • 7 Μαΐου, 2024

Όλοι μαζί για έναν στόχο…

By on 28 Μαρτίου, 2022 0 1011 Views

Δημοσιογραφική διάσκεψη παραχώρησε ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών, Νίκος Κωστένογλου, ενόψει του αυριανού. τελικού με την Εσθονία.Δίλπλα του και ο αρχηγός της Εθνικής Κωστάκης Αρτυματάς:

Ν. Κωστένογλου: “Είναι πρωτοφανής η ομοψυχία και η αποφασιστικότητα που βγάζουν οι ποδοσφαιριστές μας αυτές τις μέρες. Στόχος μας η παραμονή στην 3η κατηγορία. Είναι δύσκολο παιχνίδι. Η ρεβάνς θα καθορίσει τον στόχο. Χρειάζεται υπομονή και στρατηγική σε όλες τις καταστάσεις που θα παρουσιαστούν. Επίσης χρειάζεται οξυδέρκεια. Υπάρχουν προβλήματα, είναι ο Παναγιώτου και ο Τζιωνής. Δυο περιπτώσεις που θα αξιολογηθούν και μετά το τέλος της προπόνησης θα λάβουμε τις αποφάσεις. Αισιοδοξούμε να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας.”

Κ. Αρτυματάς: “Μετά τον πρώτο αγώνα και την καλή παρουσία που είχαμε, ερχόμαστε σε αυτό τον αγώνα που είναι στην έδρα μας, είμαστε όλοι μαζί, με πίστη, θέλουμε τον Κύπριο φίλαθλο δίπλα μας. Είμαστε έτοιμοι για τον αυριανό αγώνα. Είμαστε αφοσιωμένοι. Όλοι μαζί για έναν στόχο”.

Aν είναι ο πιο κομβικός αγώνας από τη μέρα που ανέλαβε: «Όλα τα παιχνίδια είχαν ένα ξεχωριστό χαρακτήρα και διαφορετικό σκοπό. Ήμασταν σε πολύ δύσκολο γκρουπ, ξέραμε πως θα ήταν πολύ δύσκολο να βρεθούμε στην πρώτη θέση ή έστω στη δεύτερη. Αυτό το παιχνίδι είναι καθοριστικό γιατί αλλάζει την πορεία της ομάδας. Είναι διαφορετικό να παίζεις στην τρίτη κατηγορία, θα υπάρχει άλλο ύφος και αξιοπιστία, γνωρίζοντας και τους αντιπάλους που θα έχουμε, ομάδες με ικανότητα, θα είναι σημαντικό ως προς την αυτοπεποίθηση και το επίπεδο μας».

Για το τι πήρε από τον πρώτο αγώνα στην Εσθονία: «Πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα, πολύ σημαντικό αλλά συγχρόνως ξεκινάμε από το ίδιο σημείο εκκίνησης. Θέλει προσοχή, είναι επικίνδυνη ομάδα η Εσθονία, έχει δείξει και στο παρελθόν ότι αγωνίζεται μέχρι το τελευταίο λεπτό».