5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΤΙΜΟΥΡ:Δεν θα είναι εύκολο την Τετάρτη αλλά θα έχουμε ψυχολογία.Κάποιοι να σταματήσουν την παραπληροφόρηση για την ομάδα

ΤΙΜΟΥΡ:Δεν θα είναι εύκολο την Τετάρτη αλλά θα έχουμε ψυχολογία.Κάποιοι να σταματήσουν την παραπληροφόρηση για την ομάδα

By on 2 Απριλίου, 2022 0 970 Views

Οι δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια μετά το εντυπωσιακό 4-1 επί του ΑΠΟΕΛ.

-Αρχικά: “Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, είμαι περήφανος για το πρόσωπο που έδειξαν. Ειδικά κάθε φορά που είχαμε διακοπή, είχαμε κάποια θέματα μετά. Σε αυτή τη διακοπή είχαμε σχεδόν όλους τους παίκτες μαζί μας και μπορέσαμε και δουλέψαμε. Η ομάδα παρουσιάστηκε πολύ καλά από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Κερδίσαμε δίκαια έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο όπως είναι το ΑΠΟΕΛ. Τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για τον επαναληπτικό και πιστεύω αν παίξουμε όπως σήμερα, θα πάρουμε την πρόκριση παρόλο που θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και στάθηκε δίπλα στην ομάδα μέχρι το τέλος. Ο κόσμος είδε ένα πολύ καλό παιχνίδι, όπου το μεγαλύτερο μερίδιο καλής απόδοσης το είχαμε εμείς. Συγχαρητήρια για ακόμα μια φορά”.

-Πόσο θα επηρεάσει ψυχολογικά το αποτέλεσμα ενόψει επαναληπτικού; “Θα μας βοηθήσει να είμαστε πολύ πιο ανεβασμένοι. Όταν κάνεις αυτή την εμφάνιση και κερδίζεις 4-1 το ΑΠΟΕΛ, μια ομάδα που είναι πιο κοντά στον πρωτοπόρο, σημαίνει ψυχολογικά οι παίκτες θα είναι πολύ ανεβασμένοι. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε αυτό το momentum. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι αλλά είμαστε αισιόδοξοι”.

“Εμείς δεν πρέπει να κάνουμε λάθη πίσω στην άμυνα. Πιστεύω θα έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και να πάρουμε όλοι μαζί την πρόκριση. Παρόλο ότι τον τελευταίο καιρό ακούγονται πολλά πράγματα. Δημοσιογράφοι βγάζουν προς τα έξω κάποια πράγματα. Εγώ δεν ασχολούμαι αλλά κάποιες φορές δημιουργείται πρόβλημα στην ομάδα και είναι σκόπιμο γιατί γίνεται παραπληροφόρηση”.

-Εννοείτε το θέμα με τον επενδυτή που έφερε και την ανακοίνωση του κ. Πουλλαΐδη; “Δεν αφορά το θέμα επενδυτή και Πουλλαΐδη. Γενικά στην ομάδα λέω αυτά τα τρία χρόνια… Με κορωνοϊό, με πανδημία, είχαμε όλες οι ομάδες προβλήματα αλλά εμεις είμαστε εδώ.Πετύχαμε στοχους και τον πρώτο και τον δεύτερο χρόνο και τώρα στον τρίτο πιστεύω ότι μέχρι τώρα κάνουμε καλή χρονιά κσι θα δούμε στο τέλος που θα φθάσουμε”.