10 Μαΐου, 2024
  • 10 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Μπράβο, περηφάνια, αλλά προσγείωσε τους παίκτες  στον αγώνα της Τετάρτης ο  Τιμούρ

Μπράβο, περηφάνια, αλλά προσγείωσε τους παίκτες  στον αγώνα της Τετάρτης ο  Τιμούρ

By on 3 Απριλίου, 2022 0 784 Views

Πώς να μην ήταν ικανοποιημένος ο Τιμούρ Κετσπάγια από τα όσα είδε από την ομάδα του το βράδυ του Σαββάτου στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ; Ο προπονητής της Ανόρθωσης, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του τόσο στα αποδυτήρια όσο και στην πρωινή προπόνηση της Κυριακής, τους εξέφρασε την ικανοποίησή του και συνάμα τους έστειλε ένα μήνυμα… προσγείωσης, ενόψει του αγώνα της Τετάρτης για το κύπελλο.

«Μπράβο σας, ήταν μία πολύ καλή εμφάνιση, είμαι περήφανος για σας. Δείξαμε ότι αδικούμαστε από τη θέση που βρισκόμαστε. Πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι, θα είναι διαφορετικό παιχνίδι αυτό της Τετάρτης και πρέπει να έχουμε ξανά πολύ καλή απόδοση για να μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση», τους είπε χαρακτηριστικά.

Η σημερινή προπόνηση ήταν ουσιαστικά ένα χαλάρωμα κι από αύριο Δευτέρα, θα αρχίσει ουσιαστικά η προετοιμασία για τον αγώνα κυπέλλου. Αισθάνεται καλύτερα ο Μιχάλης Ιωάννου και θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες αν θα είναι στην αποστολή, εκτός θα είναι ο Μάριος Αντωνιάδης.

Να υπενθυμίσουμε ότι στην συνέντευξη τύπου μετά το 4-1 ο Κετσπάγια μετά από σχετική ερώτηση δεν άφησε να περάσει ασχολίαστη η φημολογία των προηγούμενων ημερών την οποία στην Ανόρθωση την θεωρούν σκόπιμη. Δεν ήταν μόνο το θέμα Ρισβάνη αλλά και τα δημοσιεύματα περί αλλαγών που θα αγγίξουν προπονητή ,παίκτες ,διοίκηση και για τεχνικό διευθυντή, λίγες μέρες πριν από το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ. Γι αυτά μίλησε για σκόπιμη παραπληροφόρηση ο Τιμούρ Κετσπάγια ο οποίος τόνισε πως προσωπικά δεν τον απασχολούν αυτά τα δημοσιεύματα υπό  μορφή διαρροών (και το απέδειξε πως δεν τον απασχολούν)ωστόσο δεν παύει να υπάρχει η σκοπιμότητα πίσω από διαρροές και δημοσιεύματα.

Στην Ανόρθωση ακόμα απορούν πως είναι δυνατό ενώ σε τρία  παιχνίδια παίκτες αντίπαλης ομάδας προκάλεσαν και έπρεπε να αποβληθούν για προκλήσεις μη αντιαθλητικές ενέργειες να υπάρχουν δημοσιεύματα για πρόκληση του Ουάρντα επειδή πανηγύρισε μπροστά στην κερκίδα της ομάδας του με τρόπο παρόμοιο που πανηγύρισε σε άλλο αγώνα αντίπαλος μπροστά στην κερκίδα της Ανόρθωσης.