4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ:Για εμένα οι σημαντικότεροι παίκτες είναι αυτοί που έχω τώρα

ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ:Για εμένα οι σημαντικότεροι παίκτες είναι αυτοί που έχω τώρα

By on 3 Απριλίου, 2022 0 6712 Views

Οι δηλώσεις του Σάββα Παντελίδη μετά τη νίκη επί της Δόξας.Έντονος ο προπονητής της ΑΕΛ για πράγματα που γράφονται γύρω από τον προγραμματισμό.

-Αρχικά: “Ένα ματς που δεν μας αφήνει σοφότερους, ούτε αυτούς που το είδαν τους αφήσαμε ευχαριστημένους. Θεωρώ ότι η απόκρουση του πέναλτι μας έδωσε αρκετό χρόνο στο ματς για να πετύχουμε μια νίκη η οποία είναι σημαντική για την ψυχολογία. Κρατάμε μόνο αυτό. Πολλά που κάνουμε αφορούν την προετοιμασία για το επόμενο και το μεθεπόμενο ματς που είναι και αρκετά σημαντικό και δύσκολο. Κρατάω τα συμπεράσματά μου, έχουμε και θετικά και αρνητικά. Δοκιμάσαμε και ένα παιδί από την Β’ ομάδα, του δώσαμε μια ευκαιρία.

Αυτό που είναι πάρα πολύ σημαντικό και με στεναχωρεί πάρα πολύ, πραγματικά με στεναχωρεί, είναι ότι σε δέκα μέρες έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και διαβάζω συνέχεια πως ασχολούμαστε με τον προγραμματισμό. Όποιος με ξέρει πραγματικά – και δεν θα πάθει και τίποτα αν με ρωτήσει – θα καταλάβει ότι για εμένα οι σημαντικότεροι παίκτες που μπορώ να έχω, είναι αυτοί που έχω τώρα. Δεν ασχολούμαι με κανένα, για το αν θα έρθει και πότε θα έρθει γιατί έχω έναν στόχο, είμαι συγκεντρωμένος σε αυτόν. Αν κάποιος ασχολείται, σίγουρα δεν είμαι εγώ. Εγώ θέλω με τα παιδιά που έχουμε, να προετοιμαστούμε όσο μπορούμε περισσότερο για τα ματς που έρχονται. Όποιος νομίζει ότι εγώ ασχολούμαι με τον προγραμματισμό, κάνει πολύ μεγάλο λάθος. Δεν ασχολήθηκα ποτέ με κάτι τόσο μακρινό! Ασχολούμαι με την καθημερινότητα και το ξαναλέω, οι καλύτεροι παίκτες που θα μπορούσε να έχει η ΑΕΛ αυτή την στιγμή, είναι αυτοί που έχει. Αυτούς πρέπει να υποστηρίξω για να πάμε όλοι μαζί να πετύχουμε μια σημαντική νίκη. Δεν ασχολούμαι με τίποτε άλλο! Αν υπάρχει κάτι άλλο, καλό θα είναι να με ρωτήσει πρώτα πριν το γράψει, όποιο το γράφει. Γιατί έρχομαι υπόλογος στα παιδιά και αυτά που τους λέω, ότι κρινόμαστε όλοι μέχρι και το τελευταίο ματς. Η ομάδα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι σε ένα στόχο”.

-Διακρίνατε να δημιουργείται πρόβλημα στην ομάδα από αυτά που γράφονται; “Είμαι αρκετά έμπειρος για να μπορώ να καταλάβω ότι και να μην το έχω πάρει χαμπάρι, μπορεί να δημιουργήθηκε ή θα δημιουργηθεί. Είμαι πολλά χρόνια σε αποδυτήρια και σαν προπονητής και σαν παίκτης και μπορώ να καταλάβω πως όταν αρχίσει ο παίκτης να σκέφεται την επόμενη χρονιά, αφήνει μακριά του την καθημερινότητα. Εμείς θέλουμε να είμαστε σοβαροί, συγκεντρωμένοι μέχρι την τελευταία μέρα. Δεν λέω ότι έχει γίνει αλλά και να μην το έχω πάρει χαμπάρι, σίγουρα έχει επηρεάσει. Εγώ όμως είμαι έξω από αυτό. Δεν ξέρω αν γίνεται αλλά σίγουρα εγώ είμαι έξω! Καταλάβατε τι εννοώ… Για μένα οι πιο σημαντικοί παίκτες και για την επόμενη χρονιά, είναι αυτοί που έχουμε σήμερα”.