18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • MΙΛΑΝΙΤΣ:Ανοικτός ο δρόμος της Ευρώπης…Ξεκινάμε δουλειά για το ΑΠΟΕΛ

MΙΛΑΝΙΤΣ:Ανοικτός ο δρόμος της Ευρώπης…Ξεκινάμε δουλειά για το ΑΠΟΕΛ

By on 4 Απριλίου, 2022 0 485 Views

Διαβάστε τι δήλωσε ο Ντάρκο Μίλανιτς μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ.

«Φυσικά είμαστε πολύ χαρούμενοι με τους τρεις βαθμούς. Ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν το παιχνίδι για εμάς. Kι ήταν δύσκολο μετά τη διακοπή των εθνικών γιατί είχαμε αρκετά προβλήματα. Αλλά παίξαμε αρκετά καλά, με δύναμη και αρκετή δουλειά. Τώρα που νικήσαμε μπορώ να αστειευτώ λίγο πως ήταν διαφορετικό σε σχέση με άλλα παιχνίδια καθώς δεν δεχθήκαμε γκολ, ήμασταν λίγο τυχεροί. Φτιάξαμε αρκετές ευκαιρίες, αυτό δεν είναι κάτι καινούριο. Σήμερα φυσικά είναι σημαντικό αποτέλεσμα, χρειάζεται να επικεντρωθούμε τώρα σε άλλο παιχνίδι, να κερδίσουμε κι άλλους βαθμούς στο επόμενο. Αλλά είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα και τα παιδιά γιατί είχαμε πολλά προβλήματα τελευταίως με τραυματισμούς και άλλα».

Αν μετά τη σημερινή νίκη είναι ανοικτό για την Ευρώπη: «Φυσικά είναι ανοικτό. Δες πόσο κοντά είμαστε, ακόμη και στη δεύτερη θέση. Είμαστε πολύ κοντά. Υπάρχουν έξι παιχνίδια, πολλοί διεκδικήσιμοι βαθμοί. Πρέπει να αρχίσουμε από σήμερα να ετοιμαζόμαστε για το ΑΠΟΕΛ. Πιστεύουμε ότι είμαστε στη μάχη για την Ευρώπη ναι».

Για τον κόσμο: «Πάντα λέμε πόσο σημαντικοί είναι, μας δίνουν πολλή δύναμη, είναι διαφορετικό όταν τους έχουμε. Σίγουρα σήμερα είναι ικανοποιημένοι και τους θέλουμε μαζί μας στο επόμενο παιχνίδι στη Λευκωσία».

«Πλησιάσαμε πολλές φορές στη νίκη και το συζητούσαμε μετά τα παιχνίδια ότι χάναμε ευκαιρίες. Είχαμε πολλές ισοπαλίες, φυσικά. Δεν ήταν όμως ότι ήμασταν παθητικοί στο γήπεδο, ήμασταν καλοί, δημιουργούσαμε, προσπαθούσαμε να επιτεθούμε. Πρέπει να κάνουμε σερί νίκες».

«Ελπίζω ότι τα παιδιά θα επιστρέψουν, οι περισσότεροι από αυτούς που απουσιάζουν. Είναι δύσκολο να πω τώρα για Ρούτκο, Παλάσιος, Χέσταντ. Ελπίζω να είναι έτοιμοι να προπονηθούν στις επόμενες μέρες».