5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΙΛΑΝΙΤΣ:Περιμένουμε σκληρό παιχνίδι και πιέσεις στον διαιτητή…Πρέπει να είμαστε έξυπνοι(βίντεο)

ΜΙΛΑΝΙΤΣ:Περιμένουμε σκληρό παιχνίδι και πιέσεις στον διαιτητή…Πρέπει να είμαστε έξυπνοι(βίντεο)

By on 7 Απριλίου, 2022 0 569 Views

Στο χθεσινό (6/4) παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με την Ανόρθωση αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Πάφου, Ντάρκο Μίλανιτς, στις δηλώσεις του στην κάμερα της ομάδας του ενόψει του αγώνα της Κυριακής (10/4) με τους γαλαζοκίτρινους.

Ο Σλοβένος, κληθείς να μιλήσει για τις πολλές κόκκινες κάρτες που δέχθηκε ο προσεχής αντίπαλος της Πάφου, τόνισε πως ξέρει τον τρόπο παιχνιδιού του ΑΠΟΕΛ και σημείωσε πως περιμένει σκληρό παιχνίδι αλλά και πιέσεις των γαλαζοκιτρίνων στον ρεφ.

Η ερώτηση που του τέθηκε και η απάντησή του…

Τώρα έχουμε το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ, είδατε το χθεσινό του παιχνίδι; Ήταν πολύ σκληρό, πολλές κίτρινες, πολλές κόκκινες, το ΑΠΟΕΛ έπαιξε αρκετά σκληρά, περιμένετε να γίνει το ίδιο και στο επόμενο παιχνίδι;

«Τους είδε ο Σάσα. Αυτός είναι ο τρόπος παιχνιδιού τους. Είναι πολύ δυνατοί στις διεκδικήσεις, δεν είναι σύνηθες μια ομάδα να δέχεται τόσες κόκκινες κάρτες σε ένα παιχνίδι. Πρέπει να περιμένουμε σκληρό παιχνίδι την Κυριακή σε θέμα διεκδικήσεων, πιέσεων, σε θέμα πιέσεων στον διαιτητή κι αυτά, πρέπει να είμαστε έξυπνοι, να μην κάνουμε τα λάθη του Γενάρη».