17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024

Περιμένει ξένο διαιτητή την Κυριακή η Πάφος…

By on 8 Απριλίου, 2022 0 290 Views

Στον Super sport FM 104 στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» με τον Αντώνη Κατσαρό μίλησε ο Γενικός διευθυντής της Πάφου FC Χάρης Θεοχάρους

Για το παιχνίδι με τo ΑΠΟΕΛ: « Έχουμε φτιάξει μια καλή παράδοση απεναντι στο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ όπως και με την ομόνοια και θα πάμε για να διεκδικήσουμε ένα ακόμη αποτέλεσμα μέσα στη Λευκωσία. Δεν σταθήκαμε ποτέ σε δικαιολογίες με τα προβλήματα, έχουμε πορευθεί με αυτά καθόλη τη διάρκεια της σεζόν.»

Για το επιθετικό κομμάτι: «Είχαμε πολλές ευκαιρίες όπου μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι πιο γρήγορα απεναντι στην ΑΕΚ. Δούλεψε πολύ ο προπονητής μας στο επιθετικό κομμάτι και πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια σε ένα πολύ δυσκολο πρωτάθλημα. Σε αρκετά παιχνίδια θα έπρεπε να κερδίσουμε βάση στατιστικών»

Σε ενδεχόμενη ήττα: «Δεν θα χαθεί το τρένο σε ενδεχόμενη ήττα διότι υπάρχουν αρκετά παιχνίδια ακόμη και ασφαλώς δεν θέλουμε να στηριζόμαστε στους άλλους και  εμείς θα κάνουμε το χρέος μας και οποιοδήποτε είναι το αποτέλεσμα θα παλέψουμε μέχρι τέλους για την διεκδίκηση του στόχου μας»

Για ενδεχόμενη αναβάθμιση του Στ. Κυριακίδης: «Δεν θα πρέπει να είναι απόλυτη προϋπόθεση η Ευρώπη για την ομάδα ή το γεγονός  ότι η επαρχία θα αποτελέσει  πολιτιστική πρωτεύουσα η οτιδήποτε άλλο διότι η Πάφος είναι επιβεβαιωμένο ότι είναι ο φτωχός συγγενής για ένα γήπεδο που δεν ανακαινίστηκε ποτέ. Έχουμε στα σκαριά συνάντηση με το ΚΟΑ με επιδίωξη ένα νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο στην επαρχία. Θεωρούμε ότι και με την έλευση η των επενδυτών θα γίνουν έργα»

Για την υποβάθμιση διατητών: «Θα ήθελα να σχολιάσουμε τα θέματα διαιτησίας που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες. Αγωνιζόμαστε τη Κυριακή με το ΑΠΟΕΛ  σε ένα αγώνα όπου αντιλαμβάνεστε ότι εχει γίνει,καρατόμηση διαιτητών μετά το ματς κυπέλλου και αυτό μας ανησυχεί ιδιαίτερα για το ταξίδι μας στη Λευκωσία. Αργότερα θα προχωρήσουμε σε ανάρτηση ανακοίνωσης στο Τύπο. Δεν είναι εύκολο για κανένα διαιτητή αυτή την στιγμή να σφυρίξει παιχνίδια υψηλού κινδύνου στο Α γκρουπ. Θα βρεθούμε  προτετελεσμένων και αυτό δεν μας ικανοποίει. Αν θα έχουμε ξένους διαιτητές το Σ/Κ θα είναι σημαντικό αλλιώς θα ζητήσουμε επεξήγηση γιατί δεν έγινε εφικτή η κάθοδος»