5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024

Διψά για νίκη η ΑΕΚ…Δεδομένες οι αλλαγές στην 11αδα

By on 9 Απριλίου, 2022 0 994 Views

Διψά για νίκη η ΑΕΚ αφού έχει τρεις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα απέναντι σε ΑΠΟΕΛ, Άρη και Πάφος FC και δεν έχει περιθώρια για νέα ήττα αν θέλει να ελπίζει ότι θα φθάσει στην κορυφή.Είναι αντιληπτό ότι για την ΑΕΚ, το αποψινό ντέρμπι με αντίπαλο τον Απόλλωνα θα καταδείξει πάρα πολλά όσον αφορά στην προοπτική της.

Εάν καταφέρει ό,τι και στην πρώτη φάση, δηλαδή να επιβληθεί της πρωτοπόρου ομάδας, τότε παίρνει αυτομάτως σημαντικότατη βαθμολογική ώθηση και πρωτίστως αναπτερώνει τις πιθανότητες για να κυνηγήσει μέχρι τέλους εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. «Κάθε παιχνίδι είναι εντελώς διαφορετικό. Στο τέλος, θα πρέπει να παλέψουμε ανεξαρτήτως αν νικήσαμε ή αν χάσαμε στα δύο προηγούμενα. Να δώσουμε τα πάντα για τους τρεις βαθμούς», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο προπονητή της ΑΕΚ. «Οι ομάδες που καταδιώκουμε τον Απόλλωνα, όντως έχουμε χάσει ευκαιρίες. Είναι η κατάλληλη στιγμή να αντιδράσουμε. Να μη χάσουμε αυτή τη φορά την ευκαιρία», πρόσθεσε ο Νταβίδ Μπαντία.

Ο Καταλανός κόουτς, παραδέχθηκε ότι η ομάδα του έχει μεγάλη πίεση για το τρίποντο, σημειώνοντας ωστόσο πως είναι κάτι που δεν αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα. «Μπορούμε να τη διαχειριστούμε. Σε βοηθά για να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό», υποστήριξε.

Όταν η κουβέντα πήγε προς την τακτική προσέγγιση του σημερινού 90λέπτου, ανέφερε ότι προετοίμασε το πλάνο και είναι σημαντικό να το εφαρμόσουν καλά οι ποδοσφαιριστές. Απέφυγε να δώσει λεπτομέρειες, ωστόσο με βάση τις εκτιμήσεις, θεωρούνται δεδομένες οι διαφοροποιήσεις. Οι Μιλίτσεβιτς, Τάντι, Μάμα, Γκιούρτσο και Ρόμο… χτυπούν την πόρτα του αρχικού σχήματος. «Όλοι έχουμε τον ίδιο στόχο. Θα θέλαμε να δούμε γεμάτο γήπεδο, είναι πάρα πολύ σημαντικό να γίνει ο 12ος μας παίκτης», είπε για τους ΑΕΚτζήδες.