28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο κόσμος στήριξε τον Λόρια… Από αύριο ηρεμία, ξεκούραση και ανασύνταξη

Ο κόσμος στήριξε τον Λόρια… Από αύριο ηρεμία, ξεκούραση και ανασύνταξη

By on 10 Απριλίου, 2022 0 1775 Views

Ο Γκιόργκι Λόρια δέχθηκε ένα πολύ εύκολο γκολ για την δική του κλάση αλλά δεν είναι ο μόνος που ευθύνεται για το Χ της Ανόρθωσης αφού πολύ πριν δεχθεί το γκολ οι επιθετικοί της ομάδας του έχασαν πολλές ευκαιρίες για να καθαρίσουν τον αγώνα με δεύτερο γκολ..

Ο Γεωργιανός τερματοφύλακας με το τέλος του αγώνα απολογήθηκε στον κόσμο της Ανόρθωσης που του έστειλε μήνυμα στήριξης παρά την μεγάλη πίκρα αφού ο κόσμος εκτιμά την αξία και του προσφορά του Λόρια στην πορεία της ομάδας.

 Όσο και αν το Χ με τον Άρη όπως εξελίχθηκε ο αγώνας απογοήτευσε όλους στην Ανόρθωση το σύνθημα είναι ότι από αύριο το πρωί αρχίζει επιχείρηση αναπτέρωσης του ηθικού, ξεκούρασης ,ηρεμίας και προετοιμασίας για τον επόμενο αγώνα με την ΑΕΚ στην Αρένα.

Η απόσταση από την κορυφή δεν μειώθηκε ,τα παιχνίδια μειώθηκαν, αυξήθηκε η διαφορά από την δεύτερη θέση ωστόσο η Ανόρθωση έχει μπροστά της την πρόκληση για εξασφάλιση θέσης για την Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος από την 2η έως την 4η θέση και φυσικά το κύπελλο.

Αυτό που χρειάζεται είναι ηρεμία, ξεκούραση και καθαρό μυαλό για τη συνέχεια και ψηλά το κεφάλι… Οι δύο αγώνες σε 4 μέρες με το ΑΠΟΕΛ αναμφίβολα με τον βαθμό δυσκολίας και σημασίας τους κούρασαν σωματικά και εξάντλησαν πολλά ψυχικά αποθέματα για να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα οπότε κάποια κούραση στον αγώνα με τον Άρη ήταν αναμενόμενη. Αυτό που στενοχώρησε είναι ότι δόθηκε η ευκαιρία με την αποβολή και το πέναλτι  να δημιουργηθούν συνθήκες για εύκολη επικράτηση που θα ερχόταν αν δεν έκανε φτερά το πέναλτι ,το τρίτο στο Τσίρειο φέτος, αλλά και πολλές ευκαιρίες μετά το γκολ του Αμπαρτζουμιάν.Πλέον τα δεδομένα δεν αλλάζουν αλλά υπάρχουν οι προοπτικές να διαφοροποιηθούν τα δεδομένα.

Τα τρία από τα 5 παιχνίδια που έχει μέχρι το τέλος η Ανόρθωση θα τα δώσει στο Αντώνης Παπαδόπουλος9Απόλλωνας,Πάφος ,Άρης) και τα δύο εκτός με ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ οπότε για να μπορέσει να πετύχει τον στόχο της στο πρωτάθλημα θα πρέπει να στοχεύσει το απόλυτο στην έδρα της αλλά να πάρει και κάποιο κέρδος εκτός έδρας.

Παράλληλα θα αναμένει και την κλήρωση των ημιτελικών του κυπέλλου στις 14 Απριλίου.