30 Απριλίου, 2024
  • 30 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΛΕΝΟΝ:Δεν το πιστεύω πως δεν πετύχαμε 4-5 γκολ σήμερα.Οι 11χιλ μου θύμισαν 60 χιλιάδες

ΛΕΝΟΝ:Δεν το πιστεύω πως δεν πετύχαμε 4-5 γκολ σήμερα.Οι 11χιλ μου θύμισαν 60 χιλιάδες

By on 13 Απριλίου, 2022 0 3319 Views

Ο Νιλ Λένον μίλησε μετά την πρόκριση επί της ΑΕΛ στο κύπελλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Ομόνοιας:

Αρχικά: «Πρώτα από όλα καταφέραμε να προκριθούμε. Μας περιμένουν καλές ομάδες εκεί. Ήταν μία εντυπωσιακή εμφάνιση σήμερα με πάρα πολλές ευκαιρίες. Δεν το πιστεύω πως δεν πετύχαμε 4-5 γκολ σήμερα. Ο κόσμος ήταν απίστευτος σήμερα, μπορεί να ήταν 11 χιλιάδες, θύμισε όμως 60 χιλιάδες όπως όταν ήμουν στην Σέλτικ. Οι παίκτες μου έπαιξαν με τον τρόπο που θέλαμε και άξιζαν την πρόκριση».

Για τις ευκαιρίες και αν μπορούσε να γίνει διαφορετική διαχείριση στο τέλος: «Βλέπαμε το ίδιο παιχνίδι, η απόδοσή μας ήταν εξαιρετική. Θα μπορούσαμε να ήμασταν μπροστά από το πρώτο ημίχρονο. Τα μαλλιά μου άσπρισαν στο τέλος, όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Θα ήταν άδικο αν μέναμε εκτός κυπέλλου σήμερα και αν θα γινόταν, θα φταίγαμε εμείς. Κάναμε συνέχεια ευκαιρίες, ο τερματοφύλακάς τους έκανε σπουδαίες αποκρούσεις, όπως και ο δικός μας όταν χρειάστηκε ήταν εκεί».

Για τον τρόπο που έζησε το παιχνίδι: «Ήταν απίστευτο που δεν σκοράραμε σήμερα. Σαν προπονητής βλέπω την απόδοση της ομάδας και όλα όσα ζήτησα έγιναν στο παιχνίδι, εκτός από το γκολ. Ο Λοΐζου ήταν απογοητευμένος από τον διαιτητή που δεν του έδωσε κάποια φάουλ. Τώρα περιμένουμε τα ημιτελικά του κυπέλλου».

Αν το σημερινό παιχνίδι είναι οδηγός για να κατακτήσει η Ομόνοια το κύπελλο: «Το επίπεδο και η ένταση, η ποιότητα των ευκαιριών, η ταχύτητα, η επιθετικότητα, γενικά η εμφάνιση, ήταν πάρα πολύ καλή. Σίγουρα μας ανησύχησε το 0-0, όμως σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ικανοποιημένος».

Για το πως θα συνδυάσει το κύπελλο με το πρωτάθλημα: «Θα πάρουν χρόνο οι παίκτες στα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Δεν μπορέσαμε να τους χρησιμοποιήσουμε σήμερα, όμως θα πάρουν την ευκαιρία τους. Για παράδειγμα ο Σέχου, σήμερα δεν ήταν έτοιμος να μπει. Και νεαρούς παίκτες που στις προπονήσεις έδειξαν καλό πρόσωπο. Σήμερα ο αγώνας είχε πολύ ένταση, χρειάζονται ξεκούραση, αλλά έδειξαν πολύ καλή αντίδραση και αυτό είναι πάρα πολύ θετικό».

Aρκετά highlight της φετινής σεζόν χάρισε ο Νιλ Λένον στο φίλαθλο κοινό της Κύπρου. Ο Ιρλανδός τεχνικός της Ομόνοιας μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή της ΑΕΛ και απανωτές ευκαιρίες στο 48’ έπεσε στο έδαφος και χτυπιόταν μη μπορώντας να πιστέψει ότι έκανε «φτερά» άλλη μια «χρυσή» ευκαιρία για να πάρει η Ομόνοια προβάδισμα στον επαναληπτικό προημιτελικό αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΛ στο ΓΣΠ.Σε αρκετές πειπτώσεις χαμένων ευκαιριών είχε χαρακτηριστηκές αντιδράσεις.