19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Αίτημα για γενική συνέλευση της ΚΟΠ κατέθεσε η Ανόρθωση με υπογραφές 5 ομάδων

Αίτημα για γενική συνέλευση της ΚΟΠ κατέθεσε η Ανόρθωση με υπογραφές 5 ομάδων

By on 15 Απριλίου, 2022 0 4085 Views

Για όλα όσα αφορούν την Ανόρθωση αλλά και το αίτημα για σύγκλιση γενικής συνέλευσης της ΚΟΠ ,μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Δημήτρης Χριστοφόρου.

Για το ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΚ: «Η βαθμολογία τα λέει όλα ως προς την σημασία του αγώνα. Κερδίζοντας το παιχνίδι θα κάνουμε σημαντικό βήμα για έξοδο στην Ευρώπη».

Για τα αγωνιστικά: «Αραγιούρι και Χριστοφή αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα, χθες έκαναν ατομικό με αυξημένους ρυθμούς και θα δούμε στις προπονήσεις που απέμειναν αν θα μπορέσουν να τεθούν στην διάθεση του προπονητή».

Ποια είναι η κατάσταση των Αραγιούρι και Χριστοφή: «Είναι ζήτημα να μπουν με την Ομόνοια. Το φυσιολογικό είναι να προλάβουν αλλά μέχρι να ανταποκριθούν σε φουλ εντάσεις θα πρέπει να περιμένουμε».

Για τον Αντωνιάδη: «Να μην βιαστούμε να τον θέσουμε νοκ-άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν. Δεν είναι μόνο το ιατρικό αλλά και κάτι άλλο. Με σιγουριά θα ας πως ότι αποκλείεται να μπει πρόωρα με την ομάδα».

Για την… μάχη της 2ης θέσης: «Είναι μια μάχη ανοικτή αυτή της 2ης θέσης αλλά δεν θα κοιτάξουμε τι θα γίνει στο Τσίρειο στα άλλα δύο ματς. Εμείς κοιτάζουμε τι θα γίνει στην «Αρένα» και θέλουμε την ομάδα μας βελτιωμένη σε σχέση με το ματς με τον Άρη και πιο αποτελεσματική»

Για τα πέντε τελευταία ματς που απομένουν μπαίνοντας στην τελική ευθεία: «Είναι το σημείο της σεζόν που δεν θα μετρήσει η εμφάνιση αλλά το αποτέλεσμα μετά την λήξη κάθε αγώνα. Είναι το σημείο της σεζόν που πρέπει να κυνηγήσουμε κάθε αγώνα».

Έχετε ενημέρωση αν θα είναι ξένοι οι διαιτητές στο παιχνίδι σας; «Έχει λεχθεί ότι θα αφορά κρίσιμους αγώνες. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το δικό μας παιχνίδι αξιολογείται ως τέτοιο. Δεν έχουμε εκ των προτέρων ενημέρωση. Με το δείγμα του επαναληπτικού Ομόνοια–ΑΕΛ, θεωρούμε ότι και το δικό μας παιχνίδι είναι η ίδια κατηγορία».

Για τις εξηγήσεις Μάζιτς στην ΚΟΠ: «Δεν θα παίζουμε με τις λέξεις. Εμείς όσα μεταφέραμε στην ανακοίνωση μας και ήταν αναλυτική, προσπαθούμε να τα κάνουμε πράξη. Να σας πω ότι με πρωτοβουλία της Ανόρθωσης έγινε προεργασία για σύγκληση Γενικής Συνέλευσης της ΚΟΠ. Ήδη συγκεντρώσαμε πέντε υπογραφές από άλλα σωματεία και περιμένουμε τον ορισμό της από την ΚΟΠ. Οι εξελίξεις πληγώνουν το άθλημα, όλα όσα έγιναν μετά την ολοκλήρωση του αγώνα Κυπέλλου και πρέπει όλα τα σωματεία να κάτσουν στο τραπέζι και αν δεν παρθούν αποφάσεις, να καταγραφούν οι απόψεις όλων για να ξέρει το φίλαθλο κοινό τι είναι ποιος».

Ποιες ομάδες υπέγραψαν; «Εμείς ζητάμε να είναι παρόντα όλα τα σωματεία και αυτό μόνο με Γενική Συνέλευση μπορεί να γίνει. Πέραν από την Ανόρθωση υπέγραψαν Ομόνοια, Απόλλωνας, Δόξα και Άρης. Δεν χρειαζόταν να υπογράψουν άλλοι, δεν λέω ότι μόνο αυτοί θέλουν συνέλευση, απλά δεν χρειαζόταν κάτι παραπάνω».

Τι ζητάτε σαν Ανόρθωση; «Από την πρώτη στιγμή είπαμε ότι είναι αδιανόητο οποιοσδήποτε να παίρνει αποφάσεις μετά από ένα παιχνίδι να διαγράψει ή να μην ορίζει έναν διαιτητή στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Εμείς ζητάμε αυτή η απόφαση να ανακληθεί».

Αναφέρεστε στο Νικόλα Νεοκλέους: «Ναι, για τον διαιτητή για τον οποίο τοποθετήθηκε στέλεχος της ΚΟΠ και όλα έγιναν κατά παραγγελία του συγκεκριμένου στελέχους».