5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΙΛΑΝΙΤΣ:Ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι απ’ αυτό που κάναμε στην Λευκωσία. Είμαι πολύ ευχαριστημένος

ΜΙΛΑΝΙΤΣ:Ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι απ’ αυτό που κάναμε στην Λευκωσία. Είμαι πολύ ευχαριστημένος

By on 16 Απριλίου, 2022 0 481 Views

 Ο προπονητής της Πάφος FC, Ντάρκο Μίλανιτς ανέφερε τα ακόλουθα διάσκεψη Τύπου. 

Αναλυτικά:

Είχαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, παίξαμε πολύ καλά απέναντι σε ένα δύσκολο παιχνίδι, δεν κλέψαμε το αποτέλεσμα. Μετά από λίγα λεπτά καταφέραμε να αμυνθούμε κόντρα στον Απόλλωνα και στο πρώτο ημίχρονο αρχίσαμε να παίζουμε καλά και με κατοχή της μπάλας. Εξαιρετικά χαρούμενοι για αυτά τα δύο γκολ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που τα παιδιά πιστεύουν στην ομαδική δουλειά. Ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι απ’ αυτό που κάναμε στην Λευκωσία, δείξαμε ότι μπορούμε για ακόμη καλύτερα πράγματα.”

Για τις τρεις τελικές του Απόλλωνα: “Δεν θέλω να μιλήσω για την ομάδα του Απόλλωνα. Ξέραμε πως μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, το έχουμε δείξει και στα προηγούμενα παιχνίδια, το δείξαμε και σήμερα. Αλλάξαμε λίγο την ομάδα και τα παιδιά που κλήθηκαν να αγωνιστούν έκαναν πολύ καλή δουλειά.

Για το κομβικό σημείο και αν η Πάφος FC εκμεταλλεύτηκε μερικές αδυναμίες του Απόλλωνα: “Πάντοτε προσπαθούμε να περιορίσουμε τα δυνατά στοιχεία του αντιπάλου. Δεν ήταν εύκολο αλλά τα πήγαμε πολύ καλά. Ήταν σημαντικό σήμερα να μαζεύουμε τις δεύτερες μπάλες και το κάναμε καλά. Εκμεταλλευτήκαμε το χώρο μπροστά στην άμυνα του”