13 Μαΐου, 2024
  • 13 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Ρεάλ: Ο διαστημικός Μπενζεμά έκανε ρεκόρ καριέρας στην La Liga

Ρεάλ: Ο διαστημικός Μπενζεμά έκανε ρεκόρ καριέρας στην La Liga

By on 18 Απριλίου, 2022 0 973 Views

Ο Καρίμ Μπενζεμά όχι μόνο οδήγησε την Ρεάλ σε τεράστια εκτός έδρας νίκη επί της Σεβίλλης με γκολ στο φινάλε αλλά έφτασε και τα 25 γκολ τη φετινή σεζόν στην La Liga κάτι που δεν είχε πετύχει ποτέ στα 13 χρόνια παρουσίας του στους μερένγκες.

Το ματς στο Σάντσεθ Πιθχουάν μεταξύ της Σεβίλλης και της Ρεάλ για την 32η αγωνιστική της La Liga  μπήκε ισόπαλο στις καθυστερήσεις όμως εκεί ήταν η ώρα του συνήθους υπόπτου να αναλάβει δράση.

Όπως σωστά υπέθεσαν όλοι, ο Καρίμ Μπενζεμά φρόντισε για ένα ακόμα ματς να τρελάνει την ποδοσφαιρική Ευρώπη αφού μίλησε με καθοριστικό γκολ στο φινάλε, με τον Γάλλο να εκτελεί τον Μπόνο στο 92′ και να υπογράφει τη νίκη με 3-2 της Ρεάλ που κλειδώνει ουσιαστικά και τον τίτλο.

Αυτό ήταν το 39ο γκολ του Μπενζεμά σε ισάριθμα παιχνίδια του με τη φανέλα των μερένγκες σε όλες τις φετινές διοργανώσεις ενώ μετράει πλέον οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος στα οποία έχει πετύχει το νικητήριο γκολ της ομάδας του.

Το στοιχείο πάντως που κλέβει την παράσταση αφορά ένα ρεκόρ του, με τον 34χρονο στράικερ να φτάνει τα 25 γκολ στη φετινή La Liga και να γράφει ιστορία αφού στα 13 χρόνια που αγωνίζεται στους Μαδριλένους, αυτή είναι η πρώτη φορά που πιάνει το συγκεκριμένο νούμερο, με το μέχρι πρότινος ρεκόρ του να είναι τα 24 γκολ από τη σεζόν 2015-16.