17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • TIMOYΡ:Κάποιοι δεν ήταν στο γήπεδο στο Α΄ημίχρονο και χάσαμε από ένα πέναλτι που δεν έπρεπε να γίνει

TIMOYΡ:Κάποιοι δεν ήταν στο γήπεδο στο Α΄ημίχρονο και χάσαμε από ένα πέναλτι που δεν έπρεπε να γίνει

By on 18 Απριλίου, 2022 0 1604 Views

Οι δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ στην ΑΡΕΝΑ…

“Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι. Δημιουργήθηκαν ευκαιρίες. Στο τέλος κάναμε πέναλτι που δεν έπρεπε και χάσαμε το παιχνίδι. Σίγουρα είμαστε απογοητευμένοι. Είναι το 4ο ματς που παίζουμε εκτός έδρας. Τώρα θέλουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο για να πάρουμε βαθμούς για να καταφέρουμε τον στόχο της Ευρώπης. Δυστυχώς ορισμένοι παίκτες δεν ανταποκρίθηκαν. Είμαι απογοητευμένος από κάποιους ποδοσφαιριστές γιατί δεν έγινε καν προσπάθεια. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε πράγματα στο 2ο μέρος. Ήμασταν καλύτεροι στο 2ο μέρος, δυστυχώς δεχτήκαμε το γκολ σε ανύποπτη φάση. Δεν υπήρχε λόγος να γίνει πέναλτι και έτσι χάσαμε το παιχνίδι” 

Για το αν χάθηκε μία μεγάλη ευκαιρία να μπει η Ανόρθωση στο κόλπο του πρωταθλήματος: “Ναι. Άλλο να είσαι 3-4 βαθμούς και άλλο 6-7 βαθμούς” 

Και συνέχισε… “Κάποιοι παίκτες δεν υπήρχαν στο γήπεδο στο Α΄ημίχρονο. Όταν δεν υπάρχουν στο γήπεδο σίγουρα ο αντίπαλος έχει πλεονέκτημα” 

“Η μοναδική ομάδα που αδικείται στο πρωτάθλημα είναι η Ανόρθωση. Εμείς δεν πήραμε αυτά που δικαιούμασταν. Κάποιοι χωρίς απόδοση έπαιρναν βαθμούς. Και σήμερα δεν πιστεύω ότι η ΑΕΚ ήταν καλύτερη αλλά αυτό που μετρά είναι ότι έβαλαν το γκολ. Εμείς σε τέτοιες περιπτώσεις δεν κερδίζαμε. Εμείς χάναμε τα παιχνίδια όταν ήμασταν καλοί κιόλας” “Έχουμε τώρα τρία παιχνίδια στην έδρα μας. Θέλουμε να αξιοποιήσουμε την έδρα μας”