30 Απριλίου, 2024
  • 30 Απριλίου, 2024

ΑΝΟΡΘΩΣΗ-ΟΜΟΝΟΙΑ:Δύσκολος ο δρόμος για τον τελικό

By on 19 Απριλίου, 2022 0 1948 Views

Μετά την κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου οι εκπρόσωποι Τύπου των ομάδων, Δημήτρης Χριστοφόρου για την Ανόρθωση και Ανδρέας Δημητρίου για την Ομόνοια, παραχώρησαν δηλώσεις.

Δημήτρης Χριστοφόρου: «Φαίνεται πως τα μπαλάκια φέτος μας στέλνουν στο δύσκολο δόρμο. Αντιμετωπίσαμε την πολυνίκη του θεσμού στην προηγούμενη φάση και τώρα έχουμε μπροστά μας τη δεύτερη στη σχετική λίστα. Έχουμε κάθε δικαίωμα να αισιοδοξούμε. Θέλουμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα. Όλοι ξέρουμε ποια είναι η Ομόνοια. Ο κόσμος της Ανόρθωσης να κλείσει από τώρα το ραντεβού του για το πρώτο παιχνίδι».

Ανδρέας Δημητρίου: «Είμαστε χαρούμενοι που συμμετέχουμε στην ημιτελική φάση μετά από 6 χρόνια. Αντιμετωπίζουμε την ομάδα που κατέκτησε το τρόπαιο. Είμαστε βέβαιοι όδτι θα γίνουν δύο όμορφα παιχνίδια με συγκινήσεις και τα οποία θα τα θυμάται για χρόνια ο κόσμος. Το σημαντικό είναι να μπορέσουμε να μεταφέρουμε την πρόκριση στο ΓΣΠ με καλές πιθανότητες. Πρώτα πάμε σε μία πολύ δύσκολη έδρα για να αντιμετωπίσουμε την Ανόρθωση».