2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Πάμε για συγκλονιστικό φινάλε. Τα νέα δεδομένα για τον τα τίτλο και την Ευρώπη

Πάμε για συγκλονιστικό φινάλε. Τα νέα δεδομένα για τον τα τίτλο και την Ευρώπη

By on 19 Απριλίου, 2022 0 340 Views

Mε τέλος της 6ης αγωνιστικής της β’ φάσης του πρωταθλήματος Cyta έχουμε τρία νέα δεδομένα κι ένα… τετελεσμένο στο πρωτάθλημα.

Πρώτον: πλέον δεν υπάρχει το ξεκάθαρο φαβορί για τον τίτλο. Ο Απόλλωνας έβγαλε από πάνω του την ταμπέλα που κουβαλούσε για μεγάλο διάστημα, από τη στιγμή που το ΑΠΟΕΛ τον έχει πλησιάσει μόλις στον ένα βαθμό.

Δεύτερον: η ΑΕΚ συνεχίζει να ελπίζει, έστω και με λιγότερες πιθανότητες από τις δύο ομάδες που βρίσκονται πιο πάνω από αυτήν στη βαθμολογία, σε αντίθεση με την Ανόρθωση που με την ήττα στην «Αρένα» έχει χάσει τις ελπίδες της και πλέον θα πρέπει να παλέψει για να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Τρίτον: θα γίνει πολύ μεγάλη μάχη για την εξασφάλιση μιας θέσης στην Ευρώπη. ΑΕΚ με 46, Άρης με 45, Ανόρθωση με 44, Πάφος FC με 42. Σκεφτείτε ακόμη ότι η 5η θέση μόνο σίγουρο δεν είναι ότι θα δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο…!

Τέταρτον : η ΠΑΕΕΚ αποχαιρέτησε και μαθηματικά την πρώτη κατηγορία. Έχασε τον… πόλεμο, αλλά κέρδισε πολλές συμπάθειες κι αυτή είναι η αλήθεια για την συμπαθέστατη προσφυγική ομάδα. Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται και ο Εθνικός που μόνο με νίκη αύριο Τετάρτη στον αγώνα με την Ομόνοια στο Δασάκι κερδίσει θα πάρει παράταση ζωής στην Α΄ Κατηγορία

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ολυμπιακός – Δόξα 1-0

Απόλλων – Πάφος FC 0-2

Ομόνοια – Εθνικός 1-0

Άρης – ΑΠΟΕΛ 1-2

ΠΑΕΕΚ – ΑΕΛ 0-3

ΑΕΚ – Ανόρθωση 1-0

Η 7Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Παρασκευή, 29 Απριλίου

19:00 Πάφος FC – Άρης (Cablenet)

19:00 ΑΕΛ – Ολυμπιακός (Cytavision)

Σάββατο, 30 Απριλίου

18:00 Εθνικός – ΠΑΕΕΚ(Cytavision)

19:00 Ανόρθωση – Απόλλων(Cablenet)

Κυριακή, 1 Μαΐου

18:00 ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ(Cablenet)

19:00 Δόξα – Ομόνοια (Cytavision)