7 Μαΐου, 2024
  • 7 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΤΙΜΟΥΡ :Αναλαμβάνω την ευθύνη διότι η ευθύνη βαραίνει εμένα.(τι είπε για Λάρκου και τεχνικό διευθυντή)

ΤΙΜΟΥΡ :Αναλαμβάνω την ευθύνη διότι η ευθύνη βαραίνει εμένα.(τι είπε για Λάρκου και τεχνικό διευθυντή)

By on 26 Απριλίου, 2022 0 3559 Views

Οι δηλώσεις του προπονητή της Ανόρθωσης μετά το τέλος του αγώνα με την Ομόνοια…

Ο Τιμούρ Κετσπάγια είπε για την εντός έδρας ήττα με 2-0 στον πρώτο αγώνα για την ημιτελική φάση του κυπέλλου:

 -Δεν είναι το αποτέλεσμα που περιμέναμε. Δεν ανταποκριθήκαμε στις ανάγκες του αγώνα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Δεν ήμασταν τόσο κακοί. Χωρίς ευκαιρία δεχθήκαμε τα γκολ. Σίγουρα η Ομόνοια ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, στο 1-0 είχαμε όμως μία φοβερή ευκαιρία. Σαν προπονητής αναλαμβάνω την ευθύνη διότι η ευθύνη βαραίνει εμένα, γιατί σε ένα σημαντικό παιχνίδια παρουσιαστήκαμε με αυτό τον τρόπο. Αλλάξαμε κάποια πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο. Κάναμε ευκαιρίες. Δικαιούμασταν ένα γκολ. 

-Έχουμε ένα άλλο παιχνίδια μετά την εντός έδρας ήττα με 2-0. Δεν θα είναι εύκολο καθόλου. Έχουμε άλλα 90 λεπτά, όπως τους κερδίσαμε στον α΄ γύρο,  θα πάμε εκεί να διεκδικήσουμε το παιχνίδι.

-Το πιο λυπηρό είναι ότι μετά από πολλά χρόνια γέμισε το παιχνίδι και δεν μπόρεσε ο κόσμος να χαρεί, με μία καλύτερη εμφάνιση ή νίκη. Μπορούμε να κερδίσουμε στον επαναληπτικό 

Για το αν έκανε λάθος με την χρησιμοποίηση του Λάζαρου στην κορυφή στο πρώτο ημίχρονο και Εσκοβάλ στο δεξί άκρο της άμυνας:

Βρήκαμε ευκαιρίες. Δεχθήκαμε γκολ σχεδόν από το κόρνερ. Δεν πιστεύω ότι επηρέασε πολύ η τακτική και ο τρόπος που παίξαμε. Ό,τι και να πούμε τώρα είναι αργά. Το θέμα είναι ότι χάσαμε ένα σημαντικό παιχνίδι, αλλά έχουμε ακόμα ένα 90λεπτο. Αναγκαστική ήταν η χρησιμοποίηση του Εσκοβάλ, ήταν με ίωση μία εβδομάδα ο Χοβχανές. Ήταν κακή η αμυντική λειτουργία. Είμαστε στην 5η θέση και έχουμε την καλύτερη επίθεση.Δεν είναι πρώτη φορά που παίξαμε έτσι στην επίθεση και κερδίσαμε στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα. 

Χάσαμε 2-0, αλλά είχαμε καλύτερες ευκαιρίες από τον αντίπαλο. Αν έχουμε εμείς πρόβλημα, οι άλλοι αντίπαλοι έχουν μεγαλύτερο πρόβλημα, είμαστε η καλύτερη επίθεση. Χωρίς επιθετικό παίξαμε σε αρκετά παιχνίδια. Δεν είναι αυτό το θέμα.Είμαστε πρώτη επίθεση με 2-3 γκολ από επιθετικό κορυφής.

Για την πιθανή πρόσληψη του Λάρκου ως τεχνικού διευθυντή: “Δεν ξέρω. Το άκουσα κι εγώ, όπως το άκουσες κι εσύ. Να δούμε. Τώρα δεν είναι αυτό που χρειαζόμαστε, να λέμε ποιοι θα έρθουν. Όποιος μπορεί να έρθει και να βοηθήσει την ομάδα είναι ευπρόσδεκτος”.

Για το αν συμφωνεί να δουλέψει με μοντέλο τεχνικού διευθυντή: “Δεν αποφασίζω εγώ, εγώ είμαι ο προπονητής και προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου σαν προπονητής. Απ’ εκεί και πέρα, όποιος και να έρθει, δεν θα μου φέρει οποιοσδήποτε ένα παίκτη. Τη θέση τη δική μου την ξέρουν, όποιος παίκτης και να έρθει, να είναι με τη συγκατάθεσή μου. Όποιος και να έρθει, έτσι λειτουργούμε εδώ και 3 χρόνια. Πιστεύω δεν έχουμε πρόβλημα στο να διαλέγουμε παίκτες”.