11 Μαΐου, 2024
  • 11 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Κριστιάνο Ρονάλντο: Είναι ν’ απορεί κανείς που θα βρισκόταν η Γιουνάιτεντ δίχως αυτόν…(8 γκολ κόντρα στις Big -5 της Premier League)

Κριστιάνο Ρονάλντο: Είναι ν’ απορεί κανείς που θα βρισκόταν η Γιουνάιτεντ δίχως αυτόν…(8 γκολ κόντρα στις Big -5 της Premier League)

By on 29 Απριλίου, 2022 0 720 Views

.

Γκολ και απέναντι στην Τσέλσι, ένας βαθμός που… στην ουσία δεν προσφέρει τίποτα, ωστόσο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο φέτος απέναντι στο Big-5 έχει δώσει ρεσιτάλ και η Γιουνάιτεντ δίχως εκείνον θα βρισκόταν… στα χαμένα.

Τα δεδομένα είναι πως η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ έχει πάψει να εμπνέει τον κόσμο της, έχει πάψει να είναι απόλυτα ανταγωνιστική στο γήπεδο, δεν προλαβαίνει με τίποτα την 4άδα και θα ισοφαρίσει την χειρότερη επίδοσή της στα χρονικά της Premier League σε ό,τι αφορά το σύνολο της βαθμολογικής της συγκομιδής για μια σεζόν.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν εκείνος που στο 62ο λεπτό του ντέρμπι με την Τσέλσι το βράδυ της Πέμπτης κατάφερε ν’ απαντήσει άμεσα στο γκολ του Μάρκος Αλόνσο. Δεν πανηγύρισε με Siuuu. Άλλωστε, τέτοια ώρα, τέτοια λόγια, με την ομάδα του να παραπαίει και να… παρακαλάει να τελειώσει η σεζόν για να κάνει νέα αρχή.

Ο CR7 με το πρώτο του τέρμα απέναντι στην Τσέλσι σε 12 αναμετρήσεις πρωταθλήματος, έφτασε στα 8 γκολ κόντρα στις ομάδες που βρίσκονται στο Big-5 της Premier League. Ο δεύτερος είναι πολύ πιο χαμηλά και είναι ο Μοχάμεντ Σαλάχ με 4 γκολ, όσα έχουν επίσης οι Σαντιό Μανέ, Όντσον Έντουαρντ και Ντιόγο Ζότα.