3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Χωρίς Λάζαρο, Αρτυματά, Βερχόβετς στο ΓΣΠ η Ανόρθωση

Χωρίς Λάζαρο, Αρτυματά, Βερχόβετς στο ΓΣΠ η Ανόρθωση

By on 29 Απριλίου, 2022 0 2817 Views

Το μυαλό της Ανόρθωσης είναι μόνο στον Απόλλωνα και μετά το Σάββατο θα σκεφτεί ξανά τον επαναληπτικό με την Ομόνοια ωστόσο την Τετάρτη στο ΓΣΠ θα στερηθεί τρεις βασικές επιλογές για την 11αδα. Για τους αντικαταστάτες τους φυσικά λόγος θα γίνει μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα. Να σημειωθεί ότι μετά την ρεβάνς με την Ομόνοια ακολουθεί ο αγώνας με την Πάφο στο πρωτάθλημα ,άλος ένας τελικός για την έξοδο στην Ευρώπη και η απουσία των τριών θα οδηγήσει σε υποχρεωτικό ροτέισιον που θα δώσει ανάσες στους τρείς απόντες.

Ο Κωστάκης Αρτυματάς θα απουσιάσει από τον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου με την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Ο Κύπριος μέσος είχε συμπληρώσει δύο κίτρινες κάρτες στη ρεβάνς με το ΑΠΟΕΛ και έπρεπε να εκτίσει την ποινή του σε ένα από τα δύο ματς με τους «πράσινους», γι’ αυτό και αποφασίστηκε να μείνει εκτός από το δεύτερο παιχνίδι.

Ο Αρτυματάς ωστόσο δεν θα είναι ο μόνος που θα χάσει τη ρεβάνς, αφού θα μείνουν επίσης εκτός οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Βερχόβετς! Αμφότεροι συμπλήρωσαν  δύο κίτρινες, στον πρώτο αγώνα με την Ομόνοια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και αναγκαστικά θα μείνουν εκτός από τον επαναληπτικό. Βάσει καταστατικού, όσοι συμπληρώσουν απαγορευτικό αριθμό καρτών στους ημιτελικούς, δεν ισχύουν στον τελικό καθώς οι κάρτες διαγράφονται (εκτός οι κόκκινες).