3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • X.ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ:Γι αυτό δεν δέχθηκα τη χειραψία του Σπιλέφσκι

X.ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ:Γι αυτό δεν δέχθηκα τη χειραψία του Σπιλέφσκι

By on 29 Απριλίου, 2022 0 1651 Views

Ο Χάρης Θεοχάρους μίλησε στην Cablenet μετά τον αγώνα απαντώντας και στον κόουτς του Άρη, Σπιλέφκσι λέγοντας πως ο άνθρωπος από το τιμ της Πάφου που δεν του έδωσε το χέρι μετά το ματς ήταν ο ίδιος.

Για το περιστατικό με Σπιλέφκσι… “Υπονοεί εμένα και εγώ δεν μασάω τα λόγια μου. Δεν δέχομαι κάποιοι να ξεφεύγουν στο παιχνίδι και μετά ελαφρά τη καρδία να μας δίνουν το χέρι. Οπότε δεν δέχθηκα τη χειραψία. Δεν θα δεχθώ μαθήματα σαβουάρ βιβρ από τον κ. Σπιλέφκσι. Να βλέπει τη δουλειά του. Δεν θα δεχθούμε μαθήματα ειδικά στο Στέλιος Κυριακίδης”.

Για τον οπαδό που τραυματίστηκε και γενικά το παιχνίδι… “Όντως ήταν δυσάρεστο περιστατικό αυτό με τον οπαδό μας. Είναι πολύ πιστός οπαδός. Υπήρξαν σπρωξίματα στους πανηγυρισμούς και βρέθηκε στην καταπακτή. Ήταν παράξενο παιχνίδι , δύο αναγκαστικές αλλαγές τερματοφυλάκων,. εμείς παίξαμε με ποδοσφαιριστή-τερματοφύλακα. Το ζήσαμε και αυτό. Στο τέλος δείξαμε χαρακτήρα. Δεν παίξαμε μεγάλη μπάλα το πρώτο μέρος. Το δεύτερο ημίχρονο δείξαμε έστω και με δέκα πως θέλαμε να σκοράρουμε. Δείξαμε χαρακτήρα. Υπήρχε ένα φάουλ και μετά έγινε η αποβολή. Έχω τις αμφιβολίες μου όμως θα τη δούμε ξανά τη φάση”.

Για τη συνέχεια… “Δεν ξέφυγε ο Άρης, είμαστε ακόμα ζωντανοί. Θα πάμε για όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται για να βγούμε στην Ευρώπη”