2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Μια η επιλογή. Μόνο νίκη στοχεύουν Ανόρθωση-Απόλλωνας(Eθνικός-ΠΑΕΕΚ για την τιμή των όπλων)

Μια η επιλογή. Μόνο νίκη στοχεύουν Ανόρθωση-Απόλλωνας(Eθνικός-ΠΑΕΕΚ για την τιμή των όπλων)

By on 30 Απριλίου, 2022 0 367 Views

Το ντέρμπι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» μαγνητίζει το ενδιαφέρον από την σημερινή δεύτερη αγωνιστική ημέρα της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Η πληγωμένη Ανόρθωση υποδέχεται τον Απόλλωνα σε ένα σούπερ ντέρμπι που αρχίζει στις 19:00.

Η Ανόρθωση αγνοεί τη νίκη εδώ και αρκετούς αγώνες και τους τελευταίους μήνες έχει κερδίσει μόνο το ΑΠΟΕΛ οπότε σήμερα θέλει πάση θυσία τη νίκη για να αυξήσει τις πιθανότητες της για έξοδο στην Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος διασφαλίζοντας θέση στην πρώτη τετράδα. Χωρίς προβλήματα απουσιών και με αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα κυπέλλου με την Ομόνοια ο Κετσπάγια και οι παίκτες του θα προσπαθήσουν να επανέλθουν στις επιτυχίες .

Mακριά από τη νίκη για πολύ καιρό είναι και ο Απόλλωνας που θέλει μόνο τρίποντο σήμερα για να μην κινδυνέψει να βρεθεί στη δεύτερη θέση αφού ήδη έχασε τη διαφορά ασφαλείας που είχε με την έναρξη της β΄ φάσης… Ούτε το Χ δεν τον βολεύει αφού με νίκη το ΑΠΟΕΛ θα τον ξεπεράσει πριν από την μεταξύ τους αναμέτρηση. Ο Τσόρνιγκερ δεν θα έχει τους Μαυρία, Κατελάρη και Ζράντι αλλά υπάρχει πληθώρα επιλογών για την 11αδα που θα κατέλθει με στόχο τη νίκη.

Τα τρία παιχνίδια που προηγήθηκαν μεταξύ των δύο ομάδων έληξαν ισόπαλα (1-1,2-2,1-1).Στα δύο στο Τσίρειο μάλιστα είχαν δραματική εξέλιξη με την Ανόρθωση να χάνει πέναλτι και στα δύο ενώ στο πρώτο ο Απόλλωνας έπαιζε στο β΄ ημίχρονο με 10 παίκτες. Οι αγώνες μεταξύ των δύο ομάδων προσφέρουν πάντα θέαμα και συγκινήσεις με τον σημερινό αγώνα να προκαλεί το ενδιαφέρον και των φιλάθλων άλλων ομάδων λόγω της βαθμολογικής του σημασίας.

Στις 18:00 θα διεξαχθεί ο αγώνας Εθνικού-ΠΑΕΕΚ με τους γηπεδούχους να ενδιαφέρονται για τη νίκη αν και όλοι γνωρίζουν ότι μόνο με θαύμα προλαβαίνει το τρένο της παραμονής

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Παρασκευή, 29 Απριλίου

Πάφος FC – Άρης 1-1

ΑΕΛ – Ολυμπιακός 0-4

Σάββατο, 30 Απριλίου

18:00 Εθνικός – ΠΑΕΕΚ  (Cyatavision)

19:00 Ανόρθωση – Απόλλων  (Cablenet)

Κυριακή, 1 Μαΐου

18:00 ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ(Cablenet)

19:00 Δόξα – Ομόνοια(Cyatavision)

Η 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Παρασκευή, 6 Μαΐου

19:00 Ολυμπιακός – ΠΑΕΕΚ(Cyatavision)

Σάββατο, 7 Μαΐου

19:00 Ομόνοια – ΑΕΛ(Primetel)

Κυριακή, 8 Μαΐου

17:00 ΑΕΚ – Άρης (Primetel)

19:00 Απόλλων – ΑΠΟΕΛ(Cyatavision)

Δευτέρα, 9 Μαΐου

19:00 Ανόρθωση – Πάφος F.C. (Cablenet)

19:00 Δόξα – Εθνικός(Cyatavision)