3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο 20χρονος τραυματίας βρέθηκε τυχαία εκει και δεν είχε εμπλοκή στα επεισόδια

Ο 20χρονος τραυματίας βρέθηκε τυχαία εκει και δεν είχε εμπλοκή στα επεισόδια

By on 1 Μαΐου, 2022 0 2936 Views

Δεν είχε εμπλοκή στα επεισόδια ο 20χρονος» που υπέστη εγκαύματα αναφέρεται από το οικογενειακό του περιβάλλον – Διασωληνωμένος με σοβαρά εγκαύματα – Τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας

Τις ακριβείς συνθήκες, κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε ο 20χρονος κάτοικος Λάρνακας κατά τη διάρκεια επεισοδίων μεταξύ οπαδών της Ανόρθωσης και του Απόλλωνα, έξω από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» χθες, διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Όπως αναφέρθηκε και σε δημοσίευμα της Cyprus Times, ο 20χρονος υπέστη σοβαρά εγκαύματα από ρίψη μολότοφ, όπως αναφέρουν πληροφορίες που βρίσκονται ενώπιον των αρχών.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

Διερεύνηση για τις συνθήκες

Όπως ανέδειξε αρχικά το City of Larnaka και αναφέρθηκε στη Cyprus Times από το οικογενειακό περιβάλλον του, ο 20χρονος το σπίτι του οποίου γειτνιάζει με το στάδιο, την ώρα που ξέσπασαν τα επεισόδια είχε βγει για βόλτα με τον σκύλο του και δεν είχε εμπλοκή. «Κατά την επιστροφή του στο σπίτι αντιλήφθηκε φωτιά σε παρακείμενο χωράφι και πήγε να την σβήσει όταν ξαφνικά αισθάνθηκε κάτι να τον καίει, προφανώς ήταν μολότοφ» όπως χαρακτηριστικά μας αναφέρθηκε.

Η διερεύνηση από το ΤΑΕ Λάρνακας προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, τα επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος, λίγο πριν την έναρξη του ντέρμπι ανάμεσα σε Ανόρθωση και Απόλλωνα.