1 Μαΐου, 2024
  • 1 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Θα είναι το παιχνίδι της χρονιάς το επόμενο

ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Θα είναι το παιχνίδι της χρονιάς το επόμενο

By on 1 Μαΐου, 2022 0 1396 Views

Διαβάστε όσα είπε ο Σωφρόνης Αυγουστή μετά το 1-1 με την ΑΕΚ.

-Αρχικά: “Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση στον οπαδό της ομάδας μας. Είδαμε δυο ομάδες να παλεύουν για τη νίκη. Ξέραμε ότι τα παιχνίδια αυτά κρίνονται στις λεπτομέρειες. Ο αντίπαλος πήρε τον έλεγχο στα πρώτα λεπτά, εμείς στη συνέχεια καταφέραμε και ισορροπήσαμε, βγήκαμε μπροστά και πετύχαμε ένα υπέροχο γκολ. Μπορούσαμε σε αυτό το διάστημα να πετύχουμε ακόμα ένα γκολ. Αυτό που έχει σημασία είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας, έμειναν ακόμα τρεις τελικοί. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε και στήριξε την ομάδα”.

-Σας προβληματίζει ότι η ομάδα σας δεν έχει την απαιτούμενη αποτελεσματικότητα; “Δεν μου αρέσει να στέκομαι σε απουσίες. Τρεις πάρα πολύ καλοί παίκτες όπως ο Ντονγκαλά, ο Κβιλιτάια και ο Ντε Βινσέντι απουσίαζαν σήμερα.Αν είχαμε σήμερα τον Κβιλιτάια σίγουρα θα ήταν στα τελευταία λεπτά μαζί με τον Μάγκλιτσα μέσα στο γήπεδο. Δημιουργήσαμε κάποιες καλές ευκαιρίες που μπορούσαμε να σκοράρουμε. Τα δεδομένα είναι εκεί, ελπίζουμε στο επόμενο παιχνίδι να επιστρέψουν όλοι γιατί μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα και πρέπει να πάμε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς”.

“Θα είναι το παιχνίδι της χρονιάς το επόμενο, πρέπει να πάμε συγκεντρωμένοι για τη νίκη”.

-Ο Κβιλιτάια θα είναι έτοιμος; “Θα αξιολογείται καθημερινά μέσα στην βδομάδα, είναι δύσκολη περίπτωση. Σίγουρα ευχόμαστε να είναι μαζί μας”.

-Πάτε για ένα αποτέλεσμα στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Αλλάζει η προσέγγιση σε σχέση με το αν πηγαίνατε για δυο αποτέλεσμα; “Δεν αλλάζει καθόλου, ο τρόπος προσέγγισης θα είναι ο ίδιος. Κάθε ομάδα προσπαθεί για τους τρεις βαθμούς. Είναι δυο πολύ καλές ομάδες και θα κριθεί στο ποια ομάδα θα είναι έτοιμη την στιγμή που θα σφυρίξει ο διαιτητής”.