21 Μαΐου, 2024
  • 21 Μαΐου, 2024

Αποφασισμένη για την ανατροπή η ΑΕΚ

By on 4 Μαΐου, 2022 0 1416 Views

Mπορεί να είναι φράση κλισέ αλλά ποιος αρνείται, πως ο σημερινός (19:00) επαναληπτικός ημιτελικός με τον Εθνικό στο Δασάκι δεν μοιάζει με τελικό για την AEK; Έτσι ακριβώς τον αντιμετωπίζουν στην ομάδα της Λάρνακα κι επί της ουσίας δεν μπορεί να είναι κάτι διαφορετικό, αφού είτε προχωράς και συνεχίζεις να ελπίζεις στον τίτλο, ή… τέλος!
Η ήττα με 2-1 στο πρώτο ματς τη φέρνει σε μειονεκτική θέση, καλείται όμως να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα, έχοντας την συμπαράσταση 1300 οπαδών της, που θα πάρουν θέση στο νότιο πέταλο,και την την καλή ψυχολογία μετά την εμφάνιση και την ισοπαλία με το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.
Ο Μπαντία δεν υπολογίζει στους Μάμα και Εγγλέζου. Στα της ενδεκάδας, ο Τούμπας θα βρίσκεται στο τέρμα, με Μιλίτσεβιτς-Τόμοβιτς στα στόπερ και μπακ τους Γκαρσία-Ροσάλες. Στη μεσαία γραμμή θα πάρουν θέση οι Λουΐς Γκουστάβο και Εσπινόσα. Στα άκρα της επίθεσης οι Φαράζ και Γκιούρτσο, με Άλτμαν και Τρισκόφσκι στην επίθεση. Θέση διεκδικεί και ο Ρόμο, εκτός κι αν ο Ισπανός προπονητής εκπλήξει με κάποια άλλη επιλογή του…