13 Μαΐου, 2024
  • 13 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΛΕΝΟΝ:Έπαιξαν σαν λιοντάρια οι παίκτες μας μετά την κόκκινη που για μένα είναι αμφιλεγόμενη

ΛΕΝΟΝ:Έπαιξαν σαν λιοντάρια οι παίκτες μας μετά την κόκκινη που για μένα είναι αμφιλεγόμενη

By on 4 Μαΐου, 2022 0 623 Views

Oι δηλώσεις του Λένον μετά την πρόκριση της Ομόνοιας:

-Αρχικά: “Πολύ δύσκολο να εκφράσω με λόγια πόσο περήφανος είμαι για τους παίκτες. Έπαιξαν σαν λιοντάρια μετά από μια αμφιλεγόμενη απόφαση για μένα. Αλλά έπαιξαν σαν λιοντάρια, ακόμα και με δέκα παίκτες ήμασταν επικίνδυνοι στην αντεπίθεση και έδωσαν στον σύλλογο, τον κόσμο και την διοίκηση την ευκαιρία να είναι περήφανοι ξανά. Τώρα έχουμε ακόμα ένα εμπόδιο, δεν παίρνουμε τίποτα δεδομένο. Είμαι πολύ περήφανος που πάω στον τελικό κυπέλλου σε μια ξένη χώρα και ανυπομονώ για τις επόμενες βδομάδες”.

-Υπήρξε κάποιο σημείο στο οποίο αγχωθήκατε μετά την αποβολή; “Για μένα δεν ήταν κόκκινη. Έγιναν και άλλα πράγματα στο παιχνίδι που θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν κόκκινη. Ήταν μεγάλο χτύπημα να βρεθούμε με δέκα παίκτες στο 9′. Στο ημίχρονο κάναμε ορισμένες αλλαγές και δεν είχαμε μεγάλα προβλήματα εκτός από το δοκάρι. Για μένα είχαμε καλύτερες ευκαιρίες. Ο Λοΐζου δεν παιζόταν! Δεν παιζόταν! Ένα τόσο νεαρό παιδί να είναι τόσο καλός παίκτης, σε τόσο καλή φυσική κατάσταση και με τόσο θετική νοοτροπία… Ήταν καταπληκτικός απόψε! Πρέπει να τον αφήσετε ήσυχο! Να τον αφήσετε να μεγαλώσει, να ωριμάσει γιατί μπορεί πραγματικά μπορεί να γίνει ένα αστέρι από την Κύπρο”.

-Ένα σχόλιο για το ρεκόρ του κόσμου: “Ο κόσμος μας ήταν εκπληκτικός. Μας έλειψε αλλά το είδαμε σε όλη του την δόξα απόψε. Είμαστε ένας μεγάλος σύλλογος και πρέπει να παλεύουμε για τίτλους. Αυτό ακριβώς κάνουν οι παίκτες. Είχαμε μια δύσκολη σεζόν αλλά την έχουν γυρίσει πολύ θετικά”.

-Ένα σχόλιο ενόψει τελικού: “Προφανώς ανυπομονούμε. Έχουμε 20 μέρες να ανασυνταχθούμε. Είναι μεγάλο επίτευγμα και για τον Εθνικό, μεγάλη έκπληξη για πολλούς που προκρίθηκε απέναντι στην ΑΕΚ. Θα τους αντιμετωπίσουμε με απόλυτο σεβασμό”.

-Πως καταφέρατε να παρουσιάσετε την ομάδα έτοιμη σε όλα τα κρίσιμα παιχνίδια; “Με το που ήρθαμε βελτιώσαμε τη φυσική κατάσταση των παικτών, τους κάναμε πιο δυνατούς και πιο επιθετικούς. Απλά κάνουν αυτό που μπορούν παρά να είναι παθητικοί. Είναι ο δικός μας τρόπος δουλειάς. Οι παίκτες ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά. Έχω τον απόλυτο σεβασμό για τους παίκτες. Λέω τα πράγματα όπως τα βλέπω. Eίναι τόσο ταπεινοί, τόσο επαγγελματίες και είναι μεγάλη χαρά να δουλεύω μαζί τους. Μπορούμε να δούμε την βελτίωση που παρουσιάζουν. Απόψε έπρεπε να δείξουμε αποφασιστικότητα και ψυχή και το έκαναν”.

-Πόσο μεγάλο στοίχημα είναι για εσάς το Κύπελλο; Η Ομόνοια έχει να το κατακτήσει εδώ και δέκα χρόνια και αν το κερδίσει θα βγει και στην Ευρώπη… “Είναι μεγάλο κίνητρο αλλά σε κάθε διοργάνωση πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί. Αυτό δεν είναι διαπραγματεύσιμο. Δεν έχουμε πετύχει κάτι ακόμα. Ο Εθνικός αξίζει να είναι εκεί. Δεν έχουμε περιθώριο για λάθος, πρέπει να τα κάνουμε όλα σχεδόν τέλεια”.

“Ευχαριστώ αυτούς που με έφεραν στην ομάδα και φυσικά τον πρόεδρο. Εργάζομαι και για αυτούς, όπως και για όλους στην ομάδα”.