2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024

Με υποχρεωτικές αλλαγές η Ανόρθωση στο ΓΣΠ

By on 4 Μαΐου, 2022 0 1147 Views

Στο ποδόσφαιρο έχουν υπάρξει ανατροπές κι ανατροπές, μόνο που για να το πετύχεις θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να το πιστεύεις αλλά να σε βοηθήσουν και οι συγκυρίες .Η ήττα με 2-0 του πρώτου αγώνα δεν αφήνει μεγάλα περιθώρια στην Ανόρθωση για πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου, ενόψει του σημερινού επαναληπτικού με την Ομόνοια στο ΓΣΠ (19:00)αλλά αν κάποιες λεπτομέρειες –συγκυρίες του αγώνα είναι με το μέρος της θα μπορέσει να μπει στο παιχνίδι της ανατροπής..

Οι πιθανότητές της δεν είναι πολλές κι αυτό που θα επιδιώξει η ομάδα της Αμμοχώστου είναι να τις αυξήσει κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αυτό θα συμβεί εφόσον καταφέρει να σκοράρει πρώτη.

Σε μία τέτοια περίπτωση, θα αποκτήσει ψυχολογία στο ματς και θα προσθέσει πίεση στην Ομόνοια. Εάν είναι αυτή που θα δεχθεί πρώτη γκολ, τότε η κατάσταση θα γίνει πολύ πιο δύσκολη, έως και μη αναστρέψιμη.

Ο Τιμούρ δεν υπολογίζει στους Αντωνιάδη, Ρισβάνη, Αρτυματά, Βερχόβετς και Χριστοδουλόπουλο. Έτσι θα κάνει υποχρεωτικό ροτέισιον αφού θα υπάρξουν και υποχρεωτικές αλλαγές στην 11άδα.Ο  Τζουρ πιθανόν  να επιστρέψει στο τέρμα αντί του Λόρια αν ακολουθήσει την τακτική του ο Τιμούρ στο κύπελλο να παίζει ο νεαρός τερματοφύλακας,, ενώ η αμυντική τετράδα με Αμπαρτζουμιάν-Κορρέα-Αραγιούρι-Κορέια δεν  αλλάξει.

Σίγουρα θα υπάρξουν αλλαγές στη μεσαία γραμμή, με τους Ιωάννου, Χουσμπάουερ και Χρυσοστόμου να αποτελούν την τριάδα. Στο ένα άκρο της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Ουάρντα, στο άλλο ένας εκ των Ντέλετιτς-Χριστοφή και στην κορυφή ο Νοβότνι.

Όλα αυτά με βάση εκτιμήσεις αλλά κανέις δεν μπορεί να ξέρει αν ο Κετσπάγια  θα επιφυλάξει  κάποια έκπληξη στο σχήμα και στις θέσεις κάποιων παικτών

Στο μεταξύ ακόμα μία απουσία προέκυψε στην Ανόρθωση ενόψει της ρεβάνς με την Ομόνοια.

Ο Ονησίφορος Ρουσιάς ένιωσε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς κι έμεινε εκτός αποστολής για το ντέρμπι στο ΓΣΠ.

Παράλληλα, θεωρείται αμφίβολη η συμμετοχή του και στον αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την Πάφο.