28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024

ΣΩΦΡΟΝΗΣ:”Ό,τι λάθη κάναμε τα πληρώσαμε σήμερα”

By on 8 Μαΐου, 2022 0 1179 Views

Οι δηλώσεις του Σωφρόνη Αυγουστή μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα… 

“Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Σήμερα όλες οι λεπτομέρειες δεν ήταν μαζί μας. Κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια το τελευταίο διάστημα για να διεκδικούμε μέχρι σήμερα το πρωτάθλημα. Δεν έχω παράπονο γιατί το έδειξαν και σήμερα… Σήμερα ήρθαμε και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και μπορούσαμε να κερδίσουμε. Πληρώσαμε κάποια λάθη μας. Σίγουρα αυτό δεν είναι δικαιολογία. Σ΄αυτό το επίπεδο πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Ξέραμε ότι ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου. Ο Απόλλωνας ήταν αποτελεσματικός σε όλες τις φάσεις. Συγχαρητήρια για την νίκη. Ευχαριστούμε τον κόσμο. Ήταν ένα ντέρμπι. Συνεχίζουμε… Αυτό είπα στ΄αποδυτήρια. Πρέπει να δούμε το παιχνίδι με την Ανόρθωση, είναι πάρα πάρα πολύ σημαντικό. Είναι κρίμα, δεν νομίζω να μην είδατε μία εξαιρετική ομάδα, σε όλο το ματς. Ο Αντίπαλος ήταν 100% εύστοχος, χτύπησε στα σημεία και πήρε το αποτέλεσμα” 

“Να τελειώσει η χρονιά, να δούμε τις αδυναμίες και να δυναμώσουμε την ομάδα την νέα χρονιά. Τώρα ο στόχος μας είναι η νίκη με την Ανόρθωση. Θα προσπαθήσουμε με την διοίκηση να δυναμώσουμε την ομάδα”

“Ό,τι λάθη κάναμε τα πληρώσαμε σήμερα”

Για το πως αντιμετώπισε σε προσωπικό επίπεδο το ματς με τον Απόλλωνα:

“Ήταν ένα δικό μου θέμα. Το δούλεψα και ήρθα να κάνω την δουλειά μου. Ατομικά έχω παράπονα, θα τα αναλύσουμε στον Αρχάγγελο”

Αν η ήττα κάνει πιο σημαντικό το παιχνίδι με την Ανόρθωση: «Σίγουρα είναι πολύ σημαντική η επόμενη αγωνιστική γιατί παίζουμε στην έδρα μας με ένα αντίπαλο που μας δημιούργησε αρκετά προβλήματα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για τη νίκη, είναι σημαντικό επειδή ξέρετε καλά τι σημαίνει η δεύτερη θέση».

Για το πώς έζησε το ματς ως πρώην παίκτης και προπονητής του Απόλλωνα: «Ήταν ένα θέμα που έπρεπε να δουλέψω από μόνος μου, το δούλεψα, έκανα τη δουλειά μου. Τακτικά δεν έχω παράπονο, ατομικά έχω κάποια, θα τα λύσουμε στον Αρχάγγελο».

«Η μοίρα για κάποιους ποδοσφαιριστές, είχαμε δύο εξαιρετικούς σέντερ φορ και μπορεί να μην τους έχουμε μέχρι να τελειώσει η χρονιά.

Συγχαρητήρια αν ο συνάδελφος πάρει το πρωτάθλημα που είναι πολύ κοντά. Γίνεται τα τελευταία χρόνια μια μεγάλη προσπάθεια.

Για το αν θα κτίσω εγώ την ομάδα υπάρχει ο κορμός, πρέπει να βρούμε ό,τι το δυνατόν καλύτερο»