3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Είναι τελικός Ευρώπης για την Ανόρθωση ο αγώνας με την Πάφο

Είναι τελικός Ευρώπης για την Ανόρθωση ο αγώνας με την Πάφο

By on 9 Μαΐου, 2022 0 1193 Views

Η ήττα του ΑΠΟΕΛ από τον Απόλλωνα δίνει την ευκαιρία στην Ανόρθωση με νίκη απέναντι στην Πάφο να πάει στους 48 βαθμούς (όσους έχει και η ΑΕΚ) και να βρεθεί στο -3 από τους «γαλαζοκίτρινους» της Λευκωσίας τους οποίους αντιμετωπίζει την Κυριακή στο ΓΣΠ. Αυτό που έχει προτεραιότητα όμως είναι ο σημερινός αγώνας αφού η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια έτσι κι αλλιώς καίγεται για τη νίκη έτσι ώστε να βρεθεί στη 4η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Αν τα καταφέρει όμως θα έχει πιθανότητες για την 2η θέση αφού θα παίξει με το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ με το οποίο πλεονεκτεί στην ισοβαθμία.

Η «Κυρία» σε περίπτωση που κερδίσει την Πάφο και το ΑΠΟΕΛ και πάει στους 51 βαθμούς, θα ευνοείται ακόμα και στο ενδεχόμενο τριπλής ισοβαθμίας με ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ, οπόταν αντιλαμβάνονται όλοι στην Ανόρθωση ότι τους δίνεται η ευκαιρία να κυνηγήσουν ακόμα και την 2η θέση και από την ομάδα εξαρτάται αν έχει τις αντοχές και την δύναμη να το πετύχει. Αυτό που προέχει φυσικά για τους «κυανόλευκους» είναι να κερδίσουν την Πάφο αφού θα τις εξασφαλίσει σε μεγάλο ποσοστό την έξοδο στην Ευρώπη τουλάχιστον από την 3η ή 4η θέση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Κετσπάγια θα έχει σήμερα στην διάθεση του τους Αρτυματά και Λάζαρο που θα πάρουν θέση στην 11αδα όπως και ο Λόρια, ενώ ερωτηματικό υπάρχει για το δεξί άκρο της άμυνας με τους Εσκοβάλ-Ιωάννου να διεκδικούν την θέση του τιμωρημένου Αμπαρτζουμιάν.