3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024

Με δυο αλλαγές στο ΓΣΠ η Ανόρθωση την Κυριακή

By on 13 Μαΐου, 2022 0 2132 Views

Ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν έδειξε τις προθέσεις του για την ενδεκάδα στην προπόνηση της Πέμπτης, ωστόσο μία αλλαγή στον αγών με το ΑΠΟΕΛ την κυριακή θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και πρόκειται για τον Αμπαρτζουμιάν.
Ο Αρμένιος εξέτισε την ποινή του και θα επανέλθει στο αρχικό σχήμα. Μπορεί ο Μιχάλης Ιωάννου να είχε πολύ καλή απόδοση ως δεξί μπακ στο τελευταίο ματς με την  Πάφο FC, όταν πήρε την θέση του Εσκοβάλ που τρυματίστηκε,η επιστροφή του Αμπαρτζουμιάν τον αφήνει στον πάγκο ή τον φέρνει στον χώρο του κέντρου.Πάντως η επιστροφή του Αρμένιου εκτός που λύνει τα χέρια του Κετσπάγια για το δεξί άκρο του δίνει ακόμα μια επιλογή για την μεσαία γραμμή τουλάχιστον σαν αλλαγή.  
Ο Χουσμπάουερ δείχνει αρκετά καταπονημένος από τα πολλά παιχνίδια και δεν αποκλείεται να μείνει στον πάγκο και να πάρει φανέλα βασικού ο Βερχόβετς. Ο Σλοβένος ήταν πολύ καλός στο τελευταίο παιχνίδι, πέραν του γκολ που πέτυχε και θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για μία θέση στη μεσαία γραμμή δίπλα στον Αρυματά. Δεδομένη είναι η τετράδα μπροστά με τους Λάζαρο,Ουάρντα,Νοβότνι και Χριστοφή για το αρχικό σχήμα καθώς και της τεράδας στην άμυνα με τον Λόρια φυσικά κάτω από τα δοκάρια.

Αν θα επιφυλάξει κάποια ‘έκπληξη ο Κετσπάγια κανείς άλλος δεν γνωρίζει αλλά οι δύο αλλαγές θεωρούνται λογική εκτίμηση.