3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Αγωνία για Λέτσιακς-Μάταβς στην Ομόνοια.Σέχου στόπερ, ο νεαρός Καϊάφας στην αποστολή

Αγωνία για Λέτσιακς-Μάταβς στην Ομόνοια.Σέχου στόπερ, ο νεαρός Καϊάφας στην αποστολή

By on 14 Μαΐου, 2022 0 1201 Views

Μεγάλωσε η λίστα με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών της Ομόνοιας οι οποίοι είναι σημειωμένοι στο ιατρικό δελτίο. Ο Τιμ Μάταβζ τραυματίστηκε σε μια από τις τελευταίες προπονήσεις των πρασίνων και η συμμετοχή του στον τελικό κυπέλλου της 25ης Μαΐου με τον Εθνικό.

Ο Σλοβένος επιθετικός δεν είναι στην αποστολή του αγώνα με την ΠΑΕΕΚ στο Μακάρειο, για την 9η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες. Με τα υφιστάμενα δεδομένα δεν μπορεί να γίνει ασφαλής πρόβλεψη για το κατά πόσο θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Εκτός αποστολής της σημερινής (14/5) έμεινε και ο Άνταμ Λανγκ. Ο Ούγγρος στόπερ αντιμετωπίζει μικροπρόβλημα τραυματισμού και εκτιμάται πως θα είναι ετοιμοπόλεμος στον τελικό. Εκτός λόγω ίωσης είναι ο Χούμποτσαν, ενώ ο Λέτσιακς κάνει αγώνα δρόμου για να τεθεί στη διάθεση του Νιλ Λένον.

Θυμίζουμε πως ο Γιούστε είναι τιμωρημένος κι έτσι η τεχνική ηγεσία παρεταξε κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Σέχου και Παναγιώτου με τον Αλέξανδο Καϊάφα (γιο του Κώστα Καϊάφα και εγγονό του Σωτήρη Καϊάφα) να επιστρατεύεται στην αποστολή.