6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΛΕΝΟΝ:Το παιχνίδι είναι 50-50 και οι δύο ομάδες αγωνίζονταν στο β’ γκρουπ

ΛΕΝΟΝ:Το παιχνίδι είναι 50-50 και οι δύο ομάδες αγωνίζονταν στο β’ γκρουπ

By on 24 Μαΐου, 2022 0 441 Views

Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες για κατάκτηση του τίτλου ανέφερε ο τεχνικός της Ομόνοιας, Νιλ Λένον, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού απέναντι στον Εθνικό.

Για την παρουσία στον τελικό: «Είμαστε περήφανοι που είμαστε στον τελικό. Είναι επίτευγμα για την ομάδα, ξεπεράσαμε δύσκολες ομάδες όπως η ΑΕΛ και η Ανόρθωση. Αναλύσαμε πολύ τους δύο ημιτελικούς του Εθνικού με την ΑΕΚ. Θα δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε το τρίποντο. Οι παίκτες πρέπει να παίξουν το παιχνίδι τους και να μην παρασυρθούν. Έχουμε μια προπόνηση ακόμα, οι παίκτες είναι έτοιμοι. Ανυπομονούμε να δούμε γεμάτο το γήπεδο».

Αν υπάρχει πίεση: «Δεν υπάρχει έξτρα πίεση, η ομάδα παίζει καλά. Ξέρω ότι δεν κερδίσαμε φέτος τον Εθνικό, είναι κάτι που πρέπει να αλλάξουμε. Η ομάδα έπαιζε εξαιρετικά, από πλευράς ποιότητας και ψυχολογίας είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο. Δεν έχω ψευδαισθήσεις ως προς το πόσο δύσκολο μπορεί να είναι το παιχνίδι. Τα πάντα μπορούν να γίνουν ανά πάσα στιγμή. Η προετοιμασία κύλησε καλά, έχουμε ακόμα μια προπόνηση και η ομάδα θα είναι έτοιμη. Είναι σημαντικό να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας».

Για τον Λέζιακς: «Έχει πιθανότητες, θα δούμε απόψε και θα αποφασίσουμε μετά την προπόνηση».

Αν η Ομόνοια είναι φαβορί: «Εγώ δεν πιστεύω ότι είμαστε το φαβορί. Το παιχνίδι είναι 50-50 και οι δύο ομάδες αγωνίζονταν στο β’ γκρουπ. Δεν έχει σχέση η φόρμα. Έχω εμπειρία από τελικούς και είναι σημαντικό να περάσω αυτή την εμπειρία στους παίκτες. Κάποιοι παίζουν τον πρώτο τους τελικό, άλλοι έπαιξαν και προηγουμένως. Είτε παίξεις καλά είτε άσχημα το σημαντικό είναι να κερδίσεις το τρόπαιο. Οι παίκτες πρέπει να απολαύσουν το παιχνίδι και να παίξουν με ψυχραιμία».