17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΘΕΜΑΤΑ
  • KΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ: Πρέπει να δείξουμε σημάδια βελτίωσης.Δεν είναι δίκαιο να ισοπεδώνουμε τα πάντα.(Τι είπε για το Λοίζου και την κριτική)

KΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ: Πρέπει να δείξουμε σημάδια βελτίωσης.Δεν είναι δίκαιο να ισοπεδώνουμε τα πάντα.(Τι είπε για το Λοίζου και την κριτική)

By on 4 Ιουνίου, 2022 0 2127 Views

Ο ομοσπονδιακός μας προπονητής Νίκος Κωστένογλου μίλησε για το παιχνίδι της Κυριακής με την Βόρειο Ιρλανδία.

Οι δηλώσεις του Κωστένογλου:

«Προερχόμαστε από ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Ο οδηγός μας για το μέλλον πρέπει να είναι το πρώτο μέρος με το Κόσοβο. Το 2ο ημίχρονο είναι παράδειγμα προς αποφυγή. Ο αυριανός μας αντίπαλος είναι πολύ δύσκολη ομάδα. Πρέπει να δείξουμε σημάδια βελτίωσης. Πρέπει να αξιολογούμε ποια είναι η δυναμική των αντιπάλων μας. Αν δεν το κάνουμε οδηγούμαστε σε πανωλεθρία».

Για το τι πρέπει να αλλάξει η ομάδα στο παιχνίδι της; «Παρέλαβα μια ομάδα με αρνητικά αποτελέσματα. Κατά την γνώμη μου σε κάποια θέματα υπάρχει παραπληροφόρηση. Τώρα είμαστε σε ένα γκρουπ πολύ δύσκολο. Η Εθνική Ελλάδος πέρασε δύσκολα με την Βόρειο Ιρλανδία. Αναμφισβήτητα πρέπει να μπούμε με την σκέψη ότι πρέπει να κερδίσουμε. Πάντα σε μια ομάδα αξιολογείται πρώτα ο προπονητής. Σίγουρα έγιναν κάποια λάθη. Δεν θα είναι δίκαιο να ισοπεδώνουμε τα πάντα. Υπάρχει μεροληψία προς το πρόσωπο μου. Η Εθνική Κύπρου πρέπει να έχει συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού».

Τη μη κλήση του Λοΐζου για τους αγώνες της Εθνικής απέναντι στην Εσθονία τον περασμένο Μάρτιο και τις αντιδράσεις που προέκυψαν κλήθηκε να σχολιάσει για πρώτη φορά σήμερα ο Νίκος Κωστένογλου.

Ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας ανέφερε:

«Ο Λοϊζος δεν κλήθηκε από την δική μου πλευρά με την Εσθονία. Ήταν παιδαγωγικού χαρακτήρα όχι αγωνιστικός. Εγώ ήθελα να αφυπνίσω τον ποδοσφαιριστή».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Λοίζος Λοίζου ο οποίος δήλωσε:


Να βοηθήσουμε την Εθνική μας, να σταθούμε στα πόδια μας και αν έρθει και η μεταγραφή θα έρθει…

Για τον Λοϊζου ερώτηση: Για το πόσο τον βοήθησε ο Λένον: 

“Με βοήθησε πάρει πολύ ο κύριος Λένον γιατί όταν ήρθε δεν είχα τις καλύτερες εμφανίσεις. Με βοήθησε ψυχολογικά και στον τρόπο παιχνιδιού. Έγινε κι΄ένα συμβάν μετά την ΑΕΛ. Με έβαλε στα αποδυτήρια και μου είπε ότι δεν τον νοιάζει ότι είμαι από τα καλύτερα ταλέντα αλλά να βοηθώ την ομάδα. Μετά από αυτό το σκηνικό ΄ξύπνησα’ και αυτό με βοήθησε”