6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024

Την Τετάρτη(15/6)η κλήρωση για ΑΕΚ,ΑΠΟΕΛ και Άρη

By on 14 Ιουνίου, 2022 0 408 Views

Αύριο Τετάρτη, 15 Ιουνίου στη Νιόν της Ελβετίας, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Β’ Προκριματικού Γύρου του Champions League, από την οποία η ΑΕΚ θα μάθει την αντίπαλό της (Μίντιλαντ ή Ντινάμο Κιέβου), καθώς και η κλήρωση του Β’ Προκριματικού Γύρου του Europa Conference League, από την οποία θα προκύψει η αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ και του Άρη.

Η κλήρωση του Champions League θα αρχίσει στις 13:00 και του Europa Conference League στις 14:00. Υπενθυμίζουμε ότι το ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στους ισχυρούς, ενώ ο Άρης θα είναι στο γκρουπ των αδυνάτων.

Οι αγώνες του β΄ προκριματικού του Champions League που συμμετέχει η ΑΕΚ θα γίνουν στις 19-20 Ιουλίου και 26-27 του ιδίου μήνα, ενώ για το ΑΠΟΕΛ και τον Άρη που συμμετέχουν στο Europa Conference League, οι αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένες στις 21 και 28 Ιουλίου.

Πιθανόν εντός της ημέρας να γίνει και η καθιερωμένη προκλήρωση για το Europa Conference League. Δεν υπάρχει ενημέρωση με λεπτομέρειες από την ΟΥΕΦΑ για το πότε ακριβώς θα γίνει η προκλήρωση και με ποια κριτήρια.