7 Μαΐου, 2024
  • 7 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Αναμονή για το νέο πρπονητή στην Ανόρθωση.Εντός της εβδομάδας οι εξελίξεις

Αναμονή για το νέο πρπονητή στην Ανόρθωση.Εντός της εβδομάδας οι εξελίξεις

By on 19 Ιουνίου, 2022 0 3978 Views

Η Ανόρθωση μπαίνει σε νέα εποχή και πλέον υπάρχει αναμονή γιοα το όνομα του νέου προπονητή. Προχθές έγινε γνωστό ότι μια ανάσα από το «Αντώνης Καράς» βρίσκεται ο Αντώνης Κέζος ως προπονητής φυσικής κατάστασης,o οποίος θα έχει συνεργάτη τον Λάμπρο Ιωάννου που ήταν στο επιτελείο του Κετσπάγια, ενώ στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα προπονητή. Ο Νεόφυτος Λάρκου και ο στενός συνεργάτης του, Σάββας Δαμιανού, έπεσαν με τα μούτρα στη διαδικασία εξεύρεσης του νέου τεχνικού των κυανόλευκων. Στόχος του αθλητικού διευθυντή της «Κυρίας» είναι η πρόσληψη του αντι-Κετσπάγια το συντομότερο δυνατό, ώστε να συμμετάσχει στη διαδικασία στελέχωσης του ρόστερ.

Έχει καταρτιστεί μια μικρή λίστα με υποψήφιους προπονητές. Σε αυτή, βρίσκονται σε περίοπτη θέση οι Τσεντομίρ Γιανέφσκι και Ντάρκο Μίλανιτς, με τον Σκοπιανό να είναι στην αφετηρία εκκίνησης.Τίποτε δεν είναι βέβαιο όμως γιατί στην λίστα υπάρχουν και άλλα ονόματα

Η ώρα της τελικής απόφασης για τον εκλεκτό που θα οδηγήσει την ομάδα της Αμμοχώστου στη μετά Τιμούρ Κετσπάγια εποχή πλησιάζει. Ο Λάρκου γνωρίζει ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθος επιλογή γιατί ο νέος προπονητής θα πρέπει να πετύχει τους ψηλούς στόχους της Ανόρθωσης χωρίς χρονικά περιθώρια.Στόχος είναι την επόμενη εβδομάδα οι κυανόλευκοι να ανακοινώσουν τον νέο προπονητή και ακολούθως θα έχουμε ανακοινώσεις για νέους ποδοσαφαιριστές. Η Ανόρθωση θα προχωρήσει σε διψήφιο αριθμό μετεγγραφών, με τον Νεόφυτο Λάρκου να έχει ήδη κάνει σημαντική προεργασία.

Υπάρχει συμφωνία με τον Νεόφυτο Μιχαήλ, ο οποίος θα ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του στην «Κυρία» την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ θυμίζουμε πως οι Μηνάς Αντωνίου και Κίκο έχουν υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας εδώ και καιρό.Ανακοινώθηκε από τον κ.Πουλλαίδη πως κατέληξε σε συμφωνία με τον Κ.Αρτυματά για ανανέωση ωστόσο η επίσημη ανακοπίνωση με τις υπογραφές ακόμα να εκδοθεί.