8 Μαΐου, 2024
  • 8 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Πλησιάζει η ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τον Μίλανιτς

Πλησιάζει η ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τον Μίλανιτς

By on 22 Ιουνίου, 2022 0 980 Views

Όλα δείχνουν ότι έφθασε η ώρα της ανακοίνωσης του νέου προπονητή της Ανόρθωσης αφού ολοκληρώθηκαν οι διαδικτυακές συνεντεύξεις του Νεόφυτου Λάρκου και των συνεργατών του με υποψήφιους προπονητές για τον πάγκο της ομάδας της Αμμοχώστου.

Η τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις πως ο Ντάρκο Μίλανιτς θα είναι ο διάδοχος του Κετσπάγια. Ο πρώην τεχνικός της Πάφου επιλέχθηκε ανάμεσα από αρκετούς υποψήφιους με την εμπειρία του στο πρωτάθλημα μας και τους τίτλους που κέρδισε στην πατρίδα  του να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη αφού υπερτερούσε έναντι άλλων υποψηφίων. Εξελίξεις αναμένονται εντός της ημέρας εκτός απροόπτου.

Ο Σλοβένος προπονητής έχει αποδεχτεί σε προφορικό επίπεδο τους όρους της «κυρίας», τόσο στο οικονομικό, όσο και στο πως θα στελεχωθεί το προπονητικό τιμ και καλώς εχόντων των πραγμάτων εντός της ημέρας θα πέσουν και οι υπογραφές. Η συμφωνία είναι για τα επόμενα δύο χρόνια. 

Αν όλα εξελιχθούν ομαλά και επισημοποιηθεί η συμφωνία με την υπογραφή του συμβολαίου, ο Μίλανιτς θα έρθει στην Κύπρο πιθανότατα την Πέμπτη για να πιάσει δουλειά και να ασχοληθεί και με τα θέματα προγραμματισμού σε συνεργασία με το Νεόφυτο Λάρκου. Ο Μίλανιτς θα φέρει μαζί του βοηθό προπονητή δικής του επιλογής, ενώ το υπόλοιπο τιμ έχει καταρτιστεί από την ομάδα.