18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΡΕΣΠΟ:Ότι είδα μέχρι τώρα στο ΑΠΟΕΛ μου αρέσει πολύ

ΚΡΕΣΠΟ:Ότι είδα μέχρι τώρα στο ΑΠΟΕΛ μου αρέσει πολύ

By on 8 Ιουλίου, 2022 0 1123 Views

Την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη, σαν ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, παραχώρησε στην Cablenet, ο Ισπανός αμυντικός, Χοσέ Άνχελ Κρέσπο.

Ο 34χρονος άσος μίλησε για πολλά πράγματα, αποκάλυψε ότι ο προπονητής τερματοφυλάκων του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Σκιαθίτης που του είπε να έρθει στην ομάδα.

Αναφέρθηκε στα χρόνια που ήταν στον ΠΑΟΚ, την συνεργασία με τον Βαρέλα και τις καιρικές συνθήκες που υπάρχουν στην Ανδαλουσία, σε σύγκριση με την χώρα μας.

Αναλυτικά:

«Έχω καλό προαίσθημα. Έχω συναντήσει πολύ καλούς ανθρώπους. Βλέπω ότι όλοι δίνουν τα πάντα για την ομάδα. Ότι είδα μέχρι τώρα μου αρέσει πολύ»

«Ήταν δύσκολο για μένα να φύγω από τον ΠΑΟΚ. Όμως είπα πως χρειάζεται κάτι νέο στην καριέρα σου. Πήρα την απόφαση να έρθω στον ΑΠΟΕΛ»

«Μου έλεγαν οι συμπαίκτες μου στο παρελθόν πως τους εκπέμπω ηρεμία και πως έχω καθαρό μυαλό. Θεωρώ πως ναι αυτά είναι χαρακτηριστικά που διαθέτω»

«Τα έμαθα όλα από τον Γ. Σκιαθίτη, μιλήσαμε για τον ΑΠΟΕΛ. Του είπα πέρσι «Φέρε με στον ΑΠΟΕΛ» όταν συζητούσαμε»

«Έκανα την καλύτερη επιλογή. Είδα αγώνες του ΑΠΟΕΛ. Πριν 3 χρόνια έπαιξε με την Σεβίλλη. Τον είδα εκείνο τον αγώνα. Για μένα ο ΑΠΟΕΛ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο»

«Έδειξε πως με θέλει ο προπονητής, η νοοτροπία ήταν σαφής και γι’ αυτό πήρα την απόφαση να έρθω».

«Πρέπει να είμαστε ταπεινοί, να βελτιωθούμε και να είμαστε έτοιμοι στα ευρωπαϊκά παιχνίδια»