18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • O Ντάνιελ Ντουμπραβάνου, έρχεται δανεικός για την άμυνα του ΑΠΟΕΛ

O Ντάνιελ Ντουμπραβάνου, έρχεται δανεικός για την άμυνα του ΑΠΟΕΛ

By on 11 Ιουλίου, 2022 0 1922 Views

Εξελίξεις και πιθανότατα την ολοκλήρωση άλλων δύο μεταγραφών θα φέρει στο ΑΠΟΕΛ η σημερινή και η αυριανή κατά πάσα πιθανότητα μέρα.

Η απόκτηση του Φράνκο Φεράρι είναι δεδομένη με το θέμα να είναι διαδικαστικό, καθώς εκκρεμούν κάποια πράγματα που πρέπει να γίνουν για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία, με τον ποδοσφαιριστή να έχει βάλει ήδη υπογραφή σε συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια.

Εντός της ημέρας φτάνει στην Κύπρο ο Μολδαβός Ντάνιελ Ντουμπραβάνου, ο οποίος θα αποτελέσει επίσης νέο απόκτημα των γαλαζοκιτρίνων. Με τον ποδοσφαιριστή υπάρχει συμφωνία για μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας και θα αποκτηθεί με το μορφή δανεισμού για την επόμενη χρονιά από τη Τζένοα. Ο νεαρός Μοδαβός κεντρικος αμυντικός αξιολογήθηκε θετικά και ο Σωφρόνης Αυγουστή πιστεύει πολύ στις ικανότητες του.

Η κάθοδος του στην Κύπρο, θα επισημοποιήσει τη συμφωνία και το ΑΠΟΕΛ βάζει στο ρόστερ του ένα υποσχόμενο αμυντικό με προοπτική με στόχο όχι απλά να γεμίσει το ρόστερ, αλλά να αποτελέσει μια αξιόπιστη επιλογή για το κέντρο της άμυνας. Με την απόκτηση των Φεράρι και Ντουμπραβάνου, οι γαλαζοκίτρινοι κλείνουν τις εκκρεμότητες στην άμυνα η οποία περιλαμβάνει πολλά νέα πρόσωπα.

Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν δύο τερματοφύλακες, ο Μπέλετς που επέστρεψε στο ΑΠΟΕΛ και ο Ανδρέας Χριστοδούλου, δύο κεντρικοί αμυντικοί με τον Ντουμπραβάνου, αφού προηγήθηκε η απόκτηση του Κρέσπο, ο Φεράρι για το αριστερό άκρο της άμυνας και ο Σούσιτς για το δεξί. Έτσι μια γραμμή που παρουσίασε προβληματική εικόνα στην περσινή σεζόν, «εμβολιάζεται» με νέες επιλογές με τον Σωφρόνη Αυγουστή να περιμένει ότι θα παρουσιάσει μεγαλύτερη αξιοπιστία και θα ανταποκριθεί στις ψηλές απαιτήσεις της ομάδας.