8 Μαΐου, 2024
  • 8 Μαΐου, 2024

Χάνουν την πρόβα…Μάγκλιτσα και Σόουζα

By on 12 Ιουλίου, 2022 0 1068 Views

Αυξήθηκαν τα ονόματα στο απουσιολόγιο του Σωφρόνη Αυγουστή ενόψει του σημερινού φιλικού προετοιμασίας του ΑΠΟΕΛ με την ΑΕΚ (19:00, ΓΣΠ). Πέραν του τραυματία Γκιόργκι Κβιλιτάια, την πρόβα τζενεράλε των γαλαζοκιτρίνων ενόψει της ευρωπαϊκής πρεμιέρας με την Μπότεφ Μπλόβντιβ τη μεθεπόμενη Τετάρτη (20/7) στη Βουλγαρία, θα χάσουν οι Άντον Μάγκλιτσα και Λούκας Σόουζα.

Ο Κροάτης επιθετικός δεν θα αγωνιστεί εξαιτίας ενός απροόπτου προβλήματος που θα τον κρατήσει εκτός από τη σημερινή αναμέτρηση, αλλά εκφράζεται η βεβαιότητα πως θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Μπότεφ, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Με τους Κβιλιτάια και Μάγκλιτσα απών, ο Μάριος Ηλίας θα πάρει φανέλα βασικού στο σημερινό ματς με την ΑΕΚ και θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος.

Εκτός απρόοπτου δεν θα αγωνιστεί ούτε ο Λούκας Σόουζα, καθώς ο Βραζιλιάνος μέσος παραπονέθηκε για ενοχλήσεις τις τελευταίες προπονήσεις και πολύ δύσκολα θα είναι σε θέση να αγωνιστεί. Ο αγώνας με την ΑΕΚ θα γίνει στην παρουσία του προπονητή της Μπότεφ, Αζρούντιν Βάλεντιτς, επομένως ο Σωφρόνης Αυγουστή δεν πρόκειται να φανερώσει όλα όσα έχει κατά νου ενόψει της αναμέτρησης με τους Βούλγαρους.