18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Κλείνει και ο Μπαϊσίνιο σήμερα. Ξεκαθαρίζει οριστικά του Ουάρντα θετικά ή αρνητικά

Κλείνει και ο Μπαϊσίνιο σήμερα. Ξεκαθαρίζει οριστικά του Ουάρντα θετικά ή αρνητικά

By on 13 Ιουλίου, 2022 0 1376 Views

Εντός της ημέρας (13/7)αναμένεται να επισημοποιηθεί η απόκτηση του Μάρκο Μπαϊσίνιο από την Ανόρθωση και με τον Πορτογάλο που έφθασε χθες στην Κύθπρο, η «κυρία» συμπληρώνει το καρέ της άμυνας της. Ο Νεόφυτος Λάρκου κλείνει την εκκρεμότητα για τα μετόπισθεν με τους Μπαϊσίνιο και Χαρογιάν, ενώ ήδη στο ρόστερ υπάρχουν οι Κορρέα και Αντωνιάδης. Σε ρόλο στόπερ, εάν χρειαστεί, μπορεί επίσης να αγωνιστεί και ο Αρτυματάς.

Δεν θα υπάρχει πλέον καμία εκκρεμότητα για την άμυνα. Στα μπακ, δεξιά υπάρχουν οι Αμπαρτζουμιάν και Μηνάς Αντωνίου, ενώ από αριστερά οι Κορέια και Κίκο. Στη θέση του τερματοφύλακα υπάρχουν οι Λόρια, Νεόφυτος Μιχαήλ και Παπαδόπουλος…

 Τώρα  η προσοχή στρέφεται στην απόκτηση δύο σέντερ φορ και ενός επιτελικού μέσου.

Ανοικτή είναι και μια θέση ακραίου επιθετικού. Προέκυψε και πάλι θέμα Ουάρντα αλλά η περίπτωση ανατροπής των δεδομένων είναι δύσκολη. Ο Αιγύπτιος έκανε μια συζήτηση τηλεφωνικά με τον Λάρκου και τον Μίλανιτς σε ότι αφορά το αγωνιστικό μέρος μιας πιθανής νέας συμφωνίας ωστόσο δεν μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα ότι είναι κοντά στην επιστροφή ο Ουάρντα. Είναι το οικονομικό πλέον θέμα αφού  ήδη η Ανόρθωση ξόδεψε λεφτά για την ενίσχυση και έχει προγραμματίσει υπέρβαση για τον σέντερ φορ. Οπότε για να επιστρέψει ο Ουάρντα θα πρέπει να ρίξει τις απαιτήσεις του. Το σίγουρο είναι ότι η Ανόρθωση θα πρέπει σήμερα –αύριο να ξεκαθαρίσει μια και καλή τι θα γίνει με τον Ουάρντα είτε θετικά είτε οριστικά αρνητικά για να δοθεί τέλος στην συζήτηση γύρο από το θέμα του Αιγύπτιου σταρ.