6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΟΜΟΝΟΙΑ:Το σωματείο βαδίζει σε υγιείς μονοπάτια χάρη στον Παπασταύρου

ΟΜΟΝΟΙΑ:Το σωματείο βαδίζει σε υγιείς μονοπάτια χάρη στον Παπασταύρου

By on 14 Ιουλίου, 2022 0 889 Views

Μεγάλη ικανοποίηση, αφού πρόκειται για σημαντική εξέλιξη, προκάλεσε η αναφορά του προέδρου του σωματείου της Oμόνοιας Μάριου Αργυρίδη, στην Γενική Συνέλευση, για την μείωση του χρέους.
Αυτή τη στιγμή το χρέος, σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία που παρουσιάστηκαν, είναι στα 9,3 εκ. ευρώ. Πιο αναλυτικά: «Το χρέος του Σωματείου σύμφωνα με τους μη ελεγμένους λογαριασμούς στην 31/5/2022 είναι στα €12,6εκ άρα παρουσιάζει μια μείωση πολύ σημαντική ίση περίπου με €1,8εκ από την 31/12/21. Από αυτά τα €12,6εκ αν αφαιρέσουμε τα €3,3εκ που είναι το ποσό που χαρίστηκε από το τμήμα φορολογίας τότε το χρέος είναι €9,3εκ και για αποπληρωμή από το Σωματείο είναι €3,5εκ. Δηλαδή μιλούμε για μια πολύ σοβαρή μείωση του χρέους σε σχέση με το 2018».
Πλέον είναι φανερό ότι το σωματείο βαδίζει σε πολύ πιο υγιείς μονοπάτια και η διαφορά σε σχέση με το 2018 όταν και κλήθηκε να αναλάβει ως… σωτήρας τότε ο κ. Σταύρος Παπασταύρου το ποδοσφαιρικό τμήμα κι έγινε ο σχετικός διαχωρισμός, είναι πραγματικά χαοτική… Μέσα σε 4 χρόνια τα πάντα φαίνεται να έχουν αλλάξει!
Οι επιτυχίες της ποδοσφαιρικής Ομόνοιας  και οι συνέχεις παρουσίες της ομάδας σε ευρωπαϊκούς ομίλους, δίνουν σημαντικά οικονομικά οφέλη και στο σωματείο
 κι αυτό είναι πλέον κάτι παραπάνω από αντιληπτό, αφού το χρέος «έπεσε» αισθητά! Αυτός ήταν άλλωστε και ο στόχος!