10 Μαΐου, 2024
  • 10 Μαΐου, 2024

Στην Σλοβακία συνεχίζει ο Ρισβάνης

By on 16 Ιουλίου, 2022 0 3951 Views

Η Ντουνάισκα ανακοίνωσε την απόκτηση του Σπύρου Ρισβάνη για δύο χρόνια

Η ελληνική ποδοσφαιρική… παροικία στη Σλοβακία μεγαλώνει, με την προσθήκη του Σπύρου Ρισβάνη. Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός ανακοινώθηκε από την Ντουνάισκα το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο μία φορά διεθνής ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024, αποχωρώντας από την Ανόρθωση ύστερα από 1,5 σεζόν.

“Είχα πολλές προτάσεις από Ελλάδα και ευρωπαϊκές χώρες, αλλά αφότου επισκέφθηκα το γήπεδο και το προπονητικό κέντρο, επέλεξα την Ντουνάισκα. Επιπλέον, δεν θα είμαι εντελώς ξένος με το περιβάλλον, αφού με τον Ατρόμητο αντιμετώπισα την Ντουνάισκα πριν από μερικά χρόνια, οπότε γνωρίζω πόσο σπουδαία έδρα έχει ο σύλλογος και τι φανταστική είναι η ατμόσφαιρα εδώ”, τόνισε στις πρώτες δηλώσεις του.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και πιστεύω ότι θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσω την ομάδα να φέρει χαρά στους φιλάθλους. Από την πρώτη μέρα θα παλεύω για την ομάδα”, σημείωσε.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στο γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ντουνάισκα με τον Ατρόμητο, υπογραμμίζοντας ότι “ελπίζω οι φίλαθλοι να μην με κατηγορήσουν για το γκολ στον αγώνα της Ελλάδας”.