6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ήττα στο πρώτο φιλικό της Ομόνοιας.Αγωνία για Λοίζου

Ήττα στο πρώτο φιλικό της Ομόνοιας.Αγωνία για Λοίζου

By on 18 Ιουλίου, 2022 0 1217 Views

Στο πρώτο φιλικό προετοιμασιας για τη νέα αγωνιστική περίοδο η Ομόνοια ηττήθηκε στο ΓΣΠ από τη Χάποελ Χάιφα με 1-0

Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στην επανάληψη με μακρινό σουτ ο Τούργκεμαν. Δυο διαφορετικές εντεκάδες, ένα σε κάθε ημίχρονο, χρησιμοποιησε ο Λένον. Αποχώρησε τραυματίας ο Λοΐζου προς το τέλος.

Εμφανώς ανέτοιμη, κάτι απόλυτα φυσιολογικό, ήταν η Ομόνοια κόντρα στους Ισραηλινούς. Ωστόσο οι πράσινοι σε μεγάλα χρονικά διαστήματα ήταν καλύτεροι από τους πολύ πιο έτοιμους αντιπάλους τους.

Η πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα σημειώθηκε στο 27’ όταν ο Κακουλλής έφυγε πίσω από την αντίπαλη άμυνα, βρέθηκε φάτσα με τον Λεβίτα, αλλά το σουτ του πέρασε έξω. Τρία λεπτά μετά ήταν η σειρά του Σάββα να απειλήσει, όμως, δεν είχε καμία τύχη το μακρινό βολέ.

Στην επανάληψη ο κ. Λένον έκανε δέκα αλλαγές και άφησε μόνο τον Ασημένο στον αγωνιστικό χώρο. Το γεγονός αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι που ήταν ελαφρώς καλύτεροι στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και με μακρινό σουτ του Τούργκεμαν άνοιξαν το σκορ.

Η Ομόνοια έχασε τρεις καλές ευκαιρίες για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, πρώτα με τον Ζευκή και ακολούθως με τους Μπρούνο και Μάταβζ χωρίς αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις:

Ομόνοια: Παναγή, Λέτσιακς, Ψάλτης, Καϊάφας, Λανγκ, Μιξ, Ασημένος, Σάββα, Μπάρκερ, Χρίστου, Κακουλλής.

Η εντεκάδα στο 2ο ημίχρονο: Παναγή (46’ Κυριακίδης), Λέτσιακς (46’ Βενιζέλου), Ψάλτης (46’ Μάθιους), Καϊάφας (46’ Μίλετιτς), Λανγκ (46’ Γιούστε), Μιξ (46’ Χραλάμπους), Ασημένος, Σάββα (46’ Λοϊζου), Μπάρκερ (46’Ζευκής), Χρίστου (46’ Μπρούνο), Κακουλλής (46’ Μάταβζ).

ΧΑΠΟΕΛ: Λεβίτα, Μαλούλ, Μιρόρ, Καπιλότο, Στίγκλερ, Μέιρ, Σίλβα, Μότπαν, Μαμάν, Γκουί, Τούργκεμαν

Στον πάγκο: Daniel Benish Amit Suairi , Yuval Haliba, Dudi Twitto, Yarin Sardal, Gal Arel, Rauf Jabarin, Gidi Kanyuk, Shuval Gozlan, Dudu Alterovic.  

Δεν ολοκληρώθηκε καλά για τον Λοΐζο Λοΐζου το φιλικό παιχνίδι με την Χάποελ Χάιφα.

Ο νεαρός άσος της Ομόνοιας, τραυματίστηκε και αποχώρησε από το παιχνίδι.

Οι πράσινοι δεν είχαν άλλες αλλαγές και έτσι δεν έγινε αλλάγη.

Ως εκ τούτου, θα περιμένουμε την γνωμάτευση για τον τραυματισμό του διεθνή επιθετικού από την επίσημη Ομόνοια.