12 Μαΐου, 2024
  • 12 Μαΐου, 2024

Πάει στον Απόλλωνα ο τερματοφύλακας Γ.Λοίζου

By on 19 Ιουλίου, 2022 0 4145 Views

Έτοιμος να φορέσει τη φανέλα του Απόλλωνα και να ταξιδέψει στην Αυστρία, όπου προετοιμάζονται οι πρωταθλητές, για να τεθεί υπό τις οδηγίες του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ είναι ο Γιώργος Λοΐζου. Ο 30χρονος τερματοφύλακας αποτελεί τον εκλεκτό των γαλάζιων, ώστε να συμπληρώσει την τετράδα των τερματοφυλάκων, πίσω από τους Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς, Δημήτρη Δημητρίου και Πεϊσότο, με τον Πορτογάλο να μένει εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Στο Κολόσσι έστρεψαν τις κεραίες στην εγχώρια αγορά για να ενισχυθούν στον «άσσο», ώστε να μην χάσουν θέση στον κατάλογο Α, και κατέληξαν στην επιλογή του μέχρι πρότινος τερματοφύλακα της Ομόνοιας 29ης Μαΐου.

O Λοΐζου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας και το Καλοκαίρι του 2018 μετακόμισε στην Ομόνοια, με την οποία ένα χρόνο αργότερα υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο της καριέρας του. Στο «τριφύλλι» δεν κατάφερε να καθιερωθεί και ακολούθησε μια πορεία σε αρκετές ομάδες της Κύπρου.

Συνολικά έπαιξε στις ΑΕ Ζακακίου, Χαλκάνορα, Εθνικό Άχνας, Άρη (δύο θητείες), Αγία Νάπα, Οθέλλο και Δόξα, προτού καταλήξει το Καλοκαίρι του 2021 στην Ομόνοια 29ης Μαΐου.